Reklama

Reklama

The Hajirai Machine Girl

  • Japonsko hajiraiマシンガール (více)
všechny plakáty

Recenze (7)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková blbůstka, která toho s původním filmem moc společnýho nemá, je to spíš pro pobavení, kdy roztomilá japonka se stydí být jen v prádle,ale jaksi její kanón vyrůstající ze zadní části těla a staří známí a mohutně sešívaný zmetci po zásazích motorovkou z celovečerního filmu jí nakonec donutí přizvednout sukýnku a roztočit rotačák. Je to vlastně totální kravina s trapnýma trikama, minimem gore a krve a amatérskýma hercema,ale je to natočený pro zasmání a já se zasmál ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trošku tyhle japonské kraťasy odkazující a navzující na celovečeráky nechápu. Obzvláště když vypadají tak hodně levně a rychle spíchnuté jako tohle, kde Ami našla dost protivnou následovnici, která má rotační kulomet místo ruky v zadku a v němž si to rozdají všichni zemřelí z zelovečeráku. Jak Minase, tak Asami se tu objeví jen ve flashbacích z celovečeráku, Asami teda ten kraťas ještě uvede (je prostě roztomilá). Je to prostě suché, i ty závěrečné bikiny mohli vybrat lépe. Ale chlápek s portréty Asami vytetovanými přes celou hruď i záda je hustej. Respekt, Docela inspirace pro další návštěvu dvorního tatéra :-). ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny doplnok filmu Machine Girl. Na scénu sa tu vracajú postavy ktoré síce boli už zabité, zmasakrované a rozsekané, ale to vôbec nie je problém. Stačí len ihla a niť a sú ako nový, plný života. Tá banda pojašených zabijákov je síce zábavna, avšak polená im pod nohy hádže scenárista a režisér v jednej osobe. Noboru Iguchi má fajn nápady, akurát si ich sám domrví tým svojim školáckym filmárstvom vďaka ktorému sa tých 22 min. pomerne vlečie. Školáčka s guľometom v zadku strieľa a strieľa, zloduchovia okolo nej poskakujú, miesto krvi vidíme len iskry a nikto nemá ani škrabanec. Najvtipnejšie je keď im všetkým vylezú oči pri pohľade na jej kozy. Čo s ním, no nepotešil ma a ani ja ho nepoteším, chlapca japonského. Keď si spomeniem na Nishimurov namakaný kraťas Meatball Machine: Rejection of Death, nemá toto vlažné dielko žiadnu šancu. ()

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Je to taková akční blbůstka, kde se střídá extrém nad extrém, naivita některých postav až v bojové sadisticky úchylné peklo. Obě hranice se střídají po celý film. Docela dobře jsem se pozasmál a pobavil. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Nevím, je to amatérské dílo, nebo jen záměrně amatérsky natočené? Takovou úchylnost jsem ještě neviděl, je to parodie, nebo to ty Japky myslej vážně? Jako mít kulomet ukrytý v análu? ()

Reklama

Reklama