Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku, priznám sa, som mala chuť to vypnúť, ale čím ďalej som pozerala, tým viac ma to strhávalo - nie v tom konvenčnom slova zmysle. Ďalší film z radu o tom, že čo ti skutočne chýba zistíš až vtedy, keď o to prichádzaš a tento film na to išiel takým spôsobom, ktorý si dokáže získať priazeň. A hoci je to akýmsi spôsobom veľmi smutný film (veď smrť mladého človeka nie je nikdy radostná), dokázal vyslať vcelku pozitívne posolstvo. Good point! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn. Očekávala jsem to horší... zejména díky tomu, že je hlavní role obsazena Kate Hudson, kterou mám spojenou především s průměrnými až podprůměrnými romantickými komediemi. Ale na druhou stranu tu hrál Gael García Bernal, se svýma zvláštníma očima (který byl, nebo alespoň mně se zdálo, tak nějak upozaděn - možná to bylo dobře?), takže jsem to riskla. Námět to je pěkný (jestli se to tak dá říct), ale to zpracování mi až tak úplně nesedlo. Jediná linka, která mě trochu dojala a vážně zajímala byla ta s otcem a ta byla jen opravdu okrajová. Taky mi nějak uniklo, co bylo za problém s mámou. Nicméně... z toho, co jsem za poslední dobu viděla, byl tento film příjemně strávený čas. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

ako tu čítam tak lacné, klišé s časti možno, a ten pohreb určite to by nedokázal nikto sa lúčiť takto s človekom...ja som sa teda zasmial, po smútil, súcítil podľa mňa táto slušná romantická dráma splnila ciel a vyvolala u mňa tie správne emócie. Aj obsadenie je celkom slušné až na hlavného hrdinu ktorý mi nebol veľmi sympatický. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Moc hezká "romantika s rakovinou" se kromě vztahu dvou dospělých, úspěšných lidiček samozřejmě potýká i s fatální diagnózou, která živelnou, ne(u)vázanou sympaťandu zasáhne z čistého nebe. Nicméně výborná Kate Hudson se s jiskrou a nezlomená rozhodne důstojně dožít a ještě urovnat vztahy se svými přáteli i rodiči. Přestože na slzičky v nevyhnutelném konci útočí, na pilu příliš netlačí. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama