Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

msn odpad!

všechny recenze uživatele

Debilnejsi, stupidnejnsi a otravnejsi film jsem dlouho nevidel. Pro ty ktere by to mohlo snad alespon okrajove zajimat - takhle onemocneni kolorektalnim karcinomem vskutku neprobiha/nevypada. Ve skutecnosti je to mnohem horsi. Nikoliv vsak horsi nez tento filmovy kousek. Scenaristy natuknuta lecba tohoto nadoru ma taktez spolecneho s realitou jenom naproste minimum. Zato dabing byl top notch killer ! P.S.: VIC KLAVIRU ! HLAVNE VICE KLAVIRU ! (zabit) ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson vypadá báječně, obzvlášť když nahodí ten sladký úsměv. Jak bych tak řekl, láska přichází, i v nejtěžších chvílích, stačí jen otevřít oči. I když na tohle téma existuje řada podobných hollywoodských trháků. V závěru filmu hraje dixielandová kapela nádhernou melodii, které si nelze nepovšimnout. Neworleánský pochod, When the saints go marching in, (u nás známý pod jménem Když svatí pochodují) Už svatí jdou, vidím je jít…… Tak to jsem se pobavil měrou vrchovatou. Co bych dál psal, podívejte se a poslouchejte. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

To byl ale pěkně blbej film... Probrečela jsem ho od začátku do konce... Jsně, možná bylo natočeno spoustu jinejch, možná i lepších, ale tenhle mě dostal od začátku do konce! Umírání není snadné, umírání mladého člověka je ještě těžší, ale tady to bylo podáno s lehkostí a přitom to bylo tak strašně smutné... ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Príjemný film s nepríjemným námetom. Na prvý pohľad by sa dal čakať ľahko stráviteľný romanťák na nedeľné popoludnie, ale človek dostane slušnú porciu drámy a emócií. Priznám sa však, že hlavná postava mi bola chvíľami trošku nesympatická (neviem, či to bolo jednoducho postavou, ktorá bola dosť uletená, alebo Kate Hudson, ktorú mám však celkom rád)... 65% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každý člověk si občas klade nepříjemnou otázku, jak by se vyrovnal se zákeřnou nemocí a jak by se zachoval s vědomím krátkého horizontu své pozemské existence. Je řada filmů, které různé alternativy takovýchto situací nabízejí. Tento je docela pozitivní a lidský svou snahou získat ještě za ten krátký čas od života co se dá. Velmi přirozeně se Kate Hudson vyrovnala s dojemnou rolí smrtelně nemocné dívky a příjemná byla i hudební stránka filmu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama