Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si celou dobu říkal, že nebudu brečet a...no bulil jsem jak malý. Ne nadarmo se říká o Kate Hudson, že je specialista na romantické komedie. Tady hraje nezávislou dívku Marley, které diagnostikují zákeřnou chorobu. U mladého lékaře Juliana ( Gael García Bernal) díky svojí nespoutané povaze vzbudí zájem nejen profesionální. Po celou dobu si žádného chlapa nepouštěla k tělu a najednou si neví rady co s city teď, kdy vlastně jí moc času nezbývá. Po přečtení mnou napsaného to vyznívá staršně banálně což také je, ale....film má takovou ohromnou dávku pozitivní energie, že prostě musím hodnotit jak hodnotím. Život je to nejcenější co máme a má se opravdu užít každá sekunda tak jakoby byla poslední. Teprve až jej ztrácíme, poznáváme o co vlastně přicházíme. Fakt moc pěkný film, kde to ústřední dvojici moc sluší v prostředí New Orleansu, které dodává zvláštní podmanivou atmosféru. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Imo podhodnocené. Taková dámska verze 50/50 s o něco méně charizmatickými herci a trošku slabším koncem. Některé momenty byly možná trošku mimo, ale i tak má film určitě co nabídnout. Možná kompletní rozdílnost postav může způsobovat problémy s empatií. Každopádně když přihlédnu některým povedeným "hlodům" (jako je první setkání s Whoopi), tak na 4 skončím celkem bez problému. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Melancholická romantická komedie s výbornou Kate Hudson... Ona ten snímek dělá alespoň nějaký, aby neskončil v rutinním průměru. Bohužel příběh není nikterak originální, ba naopak neodpustí si několik žánrových klišé. Někdy hapruje i ozvučení rozhovorů na veřejnosti, což považuji za opravdu velkou chybu, když dialogy sotva slyšíte. Celkově spokojenost, snaží se být něčím víc, ale i tak už to nějak proběhlo jinde. 50% ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mělo to být o tom, jak překonávat problémy s humorem, dokázat se postavit i nepřízni osudu, jak se postavit neodvratnému konci. Ono to o tom také bylo, jen jako by se filmaři nedokázali dohodnout co chtějí točit a já se pak nedokázal zorientovat v tom, co vlastně sleduju. Komedii, drama či romanci. Žánry, které jen výjimečně dokáží stát vedle sebe v harmonické souhře. Podle distributora se máme připravit na na smích i slzy. Jenže jak může brát člověk smrt vážně, když se tu objevuje Whoopy Goldberg jako Bůh nebo naprosto zbytečný motiv tří přání, které dávají naději, že vše dopadne tak, jak romantická komedie dopadnout má - ale nemusí. Výjimkou porvrzující pravidlo je třeba Srdcová sedma. Celkově snadno zapomenutelné, ale koukatelné. 50 % ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Nová verze Listopadové romance. Snímek Nicole Kassell se sice obejde bez velkých melodramatických scén, ale zato má Whoopi hrající boha/anděla, takže to vyjde nastejno. Celkové vzezření dává navíc znát, že se spíš jedná o televizní film. Už proto nechápu, kde tvůrci vzali takové obsazení. Kate Hudson tu jen září, ale pořád hraje svou typickou romantickou roli. Bernal mi tu stejně jako v Dopisech pro Julii přišel úplně mimo, ale na chleba si nezávisláky holt nevydělá. Sečteno podtrženo, je to jen další kýčovitý pokus o pohled na umírání. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama