Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

HaniRM 

všechny recenze uživatele

No, oh my Whoopi! To byl nejhorší film, co jsem za poslední dobu viděla a nechápu, jak jsem mohla vydržet tu hodinu a půl téhle "romantické komedie" na motivy sexu ve městě a restless? Malá Goldie, ač už nalíčená "jsem přirozeně krásná" nebo "halooo umírám" vypadala celou dobu jako zmoklý pudl. Celou dobu jsem čekala, že dojde k nějakému zlomu a film bude aspoň trochu vtipný/poučný/whatever ... Hvězdička za pár vteřinových světlých míst ... ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

To byl ale pěkně blbej film... Probrečela jsem ho od začátku do konce... Jsně, možná bylo natočeno spoustu jinejch, možná i lepších, ale tenhle mě dostal od začátku do konce! Umírání není snadné, umírání mladého člověka je ještě těžší, ale tady to bylo podáno s lehkostí a přitom to bylo tak strašně smutné... ()

Reklama

hEROic 

všechny recenze uživatele

wtf! :( romanticka komedie? ani nahodou... nudna ubijena, u ktere jsem mel ke konci parkrat slzu na krajicku, ale ihned na to, vse bylo zaslapano do zapomeni nejakou, s prominutim, debilitou... zenska, ktera hodinu a pul prehrava rakovinu - ne, tohle neni komedie, je to zatraceny drama... a to dost spatny! 40% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ou ta K. Hudson je prostě k sežrání =) A dát ji dvě hvězdy by byl hřích, už jen kvůli ní =) Ovšem příběh téhle všemožné komedie, romantiky a všeho na co si vzpomenete, je dost diskuzní. Filmy o smrtelných nemocích, když tvůrci vědí, jaké jsou hranice snesitelnosti, aby se s z nich nestaly žrouti na vytřískání emocí, mám ráda. Nerada to říkám, ale A Little Bit of Heaven, stojí hodně na tenkém ledě. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rakovina konečníka - šialenejší námet na romantickú komédiu (dobre, dramédiu) som ešte nevidel. A možno aj preto že som videl niečo nečakané prevažujú skôr pozitívne dojmy. V zásade je to film o pozitívnom vzťahu k životu a nepodliehaniu zúfalstvu ani v ťažkých životných chvíľach. Záver svojou odvahou (ne)príjemne prekvapil a dostavila sa aj nejaká tá emócia. A za to palec hore. 6-/10 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama