Reklama

Reklama

Čtyři děti a jeden otec IV

  • Česko Čtyři děti a jeden otec: Na japonský způsob (více)
Trailer

Obsahy(1)

Táta vyhrál v loterii, ale někdo mu ukradne peněženku s výherními losy. Per se spolu se strýčkem Andersem rozhodnou zloděje dopadnout. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl trapný. Rodinný ani náhodou, spíš byvh ho pouštěla naivním dětem, co věří, že i obyčejní kluci přemůžou lva a umí "lítat", haha. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší film ze série Čtyři děti a jeden otec. Natočit v současné době rodinný film na téma multikulturalismus, aby z toho ve výsledku nebylo laciné citové vyděračství nebo dokonce sluníčkářská agitka je pořádný kumšt a řekl bych, že tady se to Dánům docela povedlo. Film mě od počátku zaujal, nejspíš proto, že jak skandinávská, tak japonská kultura je mi sympatická a v tomto případě jde o skloubení obou. Bavil jsem se při různých nedorozuměních a nechtěných faux pas jak dánského, tak japonského otce. Chvílemi to sice nepatrně zabíhalo do kýčovitosti, ale v mezích snesitelnosti. Jediné, co nedokážu pobrat a přijde mi až přespříliš přehnané je scéna v ZOO, kdy ti dva malí kluci s holemi jako samurajové útočí na lva a skáčou jako na trampolíně. Tohle už bylo i na mě moc, proto nedám 4 *, i když v porovnání s ostatními filmy této série, kterým jsem dal po třech * by si tento o něco lepší hodnocení zasloužil. Tak mu alespoň přidám v procentech. 65% ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama