Reklama

Reklama

Robert Plant

(TV film)
  • Velká Británie Robert Plant and the Stranger Sensation
všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Velká Británie, 2007, 54 min

Hrají:

Robert Plant

Všech pět nominací v triumf na výročních cenách Grammy 2009 proměnil frontman legendární skupiny Led Zeppelin zpěvák Robert Plant spolu s bluegrassovou zpěvačkou a houslistkou Alison Krauss, a to zásluhou společného alba Raising Sand. To se stalo jak absolutním albem roku, tak i albem roku v žánrové kategorii folku. Skladba Please Read the Letter byla vyhlášena nahrávkou roku, Killing the Blues bylo oceněno v kategorii nejlepší spolupráce v country a Rich Woman v kategorii nejlepší spolupráce v popu. Zajímavé je, že v této kategorii dvojice zvítězila také před rokem, a to díky skladbě ze stejného alba - coververzi Gone, Gone, Gone (Done Moved On) od Everly Brothers (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Koncert to byl pěknej, netřeba zatím hledat zvuk a aranžmá starých Zepelínů, ten hlas a rebelství tam pořád je, Plant je stále švihák, a je dobře že tu byl obklopen mladšími hudebníky, tohle je už delší dobou v módě..Některé písně byly slabší, některé staré fláky v nové úpravě zněly stále velmi dobře, suma-sumárum, šlo o lehce nadprůměrné vystoupení... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Robert Plant sólově bez Jimmyho Page, Johna Paula Jonese a zemřelého Johna Bonhama. Jasně, že už to neni ono. Co jste taky čekali. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s LedZep ubylo hudební ekvilibristiky a možná i not (což není vždycky na škodu), ale kapela hraje sevřeně a hutně. Zůstala magická atmosféra a Robertovo charisma. Celý gik působí neuvěřitelně pozitivně. Výborné. ()

Mike.mk1 

všechny recenze uživatele

Hudba Roberta Planta mi moc nesedí, ale Zeppeliny můžu kdykoliv. Z tohoto koncertu jsem měl dost smíšené pocity, už úvodní No Quarter mě svým zpracováním dost zklamala, z původní nádherné melodie nezůstalo nic, na druhou stranu jiné songy to vynahradily, i když ne dost. Celkově průměr. ()

Žažulienka 

všechny recenze uživatele

Led Zeppelin jsem začala poslouchat teprve nedávno, hlavně díky mému příteli:) Ale tihle "utahaní" muzikanti nesahali bývalým členům kapely ani po kotníky... Překvapila mě akorát Lotta, ta byla celkem poslouchatelná, hlavně Plant se tam krapet rozvášnil. No ale na svůj věk je ještě pořád dobrej:) ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale Plant, hoc ho uznávam veľmi (tak ako samotný fenomén Led Zeppelin), už nemá ten hlas aký mával a pravdu povediac ani piesne z jeho sólovej dráhy nie sú žiaden zázrak. Hodne čerpal zo Zeppelinu. Pri jednej jeho "pôvodnej" skladbe som si uvedomil, že aranžmá pre bicie a basu prebral z When the Levee Breaks... No ale tú štvrtú * pridávam za poslednú "Whole Lotta Love" a úvodnú "No Quarter" což sú dnes už kultové zeppelinovky a len pri nich diváci očividne ožili. Inak bola ich reakcia vlažná ako obedňajšia káva... ()

Reklama

Reklama