Reklama

Reklama

13. komnata - Série 5 (2009) (série)


13. komnata Kateřiny Kornové (S05E19)

(epizoda)

Obsahy(1)

Příběh známé modelky, která kromě zdravé dcery vychovává vážně postiženého syna. Kateřina Kornová je kontroverzní osobnost pohybující se ve vodách šoubyznysu. Někdy jako modelka, jindy jako tanečnice nebo herečka, často také jako fotomodelka. Lidé ji ale znají především jako exmanželku známého a úspěšného zpěváka populární hudby Jiřího Korna. Málokdo o ní ví, že je také máma dvou dětí, z nichž jedno nikdy nedospěje. Její syn Filip je vážně mentálně postižený a na své matce zcela závislý. Kateřina ho velice miluje. Jaký je příběh známé ženy odmítající se vzdát dítěte, které by pro jiné mohlo být nesnesitelným břemenem? Průvodkyní pořadem je redaktorka Markéta Dobiášová. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odkrývání skutečných bolístek se kdysi začalo trošku zajídat, protože vybírané tváře se jaksi nemají kam/jak otevírat. A tvůrci už netuší, kde další duše, které chtějí vyprávět o svých strastech, hledat. Tento díl je nicméně lehce nadprůměrný, vkusný, názorově čistý. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kateřina Kornová bude patři mezi lidi, se kterými je velmi těžké žít. V každém případě zdravotní stav jejího kluka jí pčřeházel život a o tom to asi je. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"13. komnatu Kateřiny Kornovej" by som označil v rámci celej tejto dokumentárnej série za pomerne slabú. V prvom rade nepovažujem túto ženu za takú osobnosť, aby sa jej venovala jedna časť tohoto zaujímavého projektu. Veď je to vlastne len bývalá manželka jedného populárneho speváka, Jiřího Korna. Za ďaľšiu veľkú slabinu považujem to, že tvorcovia neprimäli aj jeho, aby prispel aspoň krátkym vyjadrením. No a ani samotná trinásta komnata, ktorú pootvorila pred televíznymi divákmi Kateřina Kornová, nie je ničím výnimočná. O postihnutého, autistického syna sa vzorne a oddane stará aj moja suseda a nikto o nej netočí dokumenty. ** ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama