Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svenovi umře matka, se kterou žil po rozchodu rodičů. Není ještě plnoletý, takže se musí nastěhovat k otci. Počáteční nedůvěra postupně opadá, na povrch se ale dostává mnohem závažnější problém - otec zjišťuje, že jeho syn je pedofil. (petrsv)

Recenze (7)

evapetra 

všechny recenze uživatele

Mimořádně silná a zároveň tak smutná výpověd o bláhové snaze otce, snažícího se svého syna, u něhož se objevily pedofilní sklony, předělat na heterosexuála. Po celou dobu tohoto sugestivně a přitom citlivě natočeného snímku člověk cítí nadcházející tragédii. Každého jistě napadne, že otec mohl všechno udělat jinak a bylo by po problémech, potíž je v tom, že taková nemoc se nedá léčit, pouze léky tlumit a pokud dotyčný ještě nic neprovedl, je to léčba dobrovolná. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

I napriek tomu , že to je venované všetkým pedofilným homokládam , je to vynikajúca psychologická dráma podfarbená podmanivou hudbou a kedže je to do TV , tak zasluhuje za 5 ! ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Nechcela by som riešiť to, čo riešil Svenov otec a nechcela by som byť v koži Svenovej ... TV produkciu síce poznať, ale o to viac to pôsobí autentickejšie, muzika tiež tomu pridáva a jedno veľké plus je neopozeraná téma. ()

Muldy 

všechny recenze uživatele

Tento německý televizní film mapuje problematiku pedofilie a sexuálního zneužívání dětí. Ačkoliv se jedná o televizní dílo, tak je film zpracován kvalitně. Rozhodně se nejedná o prvoplánovou televizní bídu. Sebastian Urzendowsky těžkou hereckou úlohu pedofila zvládá velmi dobře a je ve své roli uvěřitelný. Klaus J. Behrendt v roli chlapcova otce za ním vůbec nezaostává. Guter Junge, drama o komplikovaném vztahu pedofilního syna a jeho otce, který není schopen synovu sexualitu přijmout, je velmi dobře zpracované a určitě si zaslouží více pozornosti. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

televizní zpracování bylo hodně znát, ale je fakt že pro běžný film by se téma nehodilo. Nijak mě to extra nezaujalo a jde podle mě o slabší průměr (něco mezi jednou a dvěmi hvězdičkami). Ale jako ukázka toho, jakým způsobem nepostupovat při zjištění, že je syn pedofil, tak "slušný" ;-) Pokud Ti téma není blízké je úplně zbytečné se na film dívat - není ničím podnětný a já původně od něj teda čekal něco víc. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama