Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání Něco jako komedie. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (409)

Makky 

všechny recenze uživatele

Ani život obyčajného mladíka nemusí byť jednoduchý, hoci má všetko, čo potrebuje. Ibaže nedokáže vstrebať bežné problémy tak, ako väčšina. Niekedy však stačí stretnúť tých správnych ľudí, byť vypočutý, dostať pozitívny impulz alebo byť jednoducho postrčený dobrým smerom. Tento film je veľmi pozitívny, najmä ku koncu. Veľká spokojnosť! ...behať, cestovať, plávať, skákať, dýchať... žiť! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to převážně kvůli Zachu Galifianakisovi, protože je sranda se na něj už jen koukat a to navíc ještě umí mluvit, ale tohle bohužel za moc velkou pozornost nestojí ani jako film, ani co se týká učásti Galifianakise, on sám je sice srandovní, ale celej film tady sám rozhodně neutáhne, obzvlášť, když se tady řeší vážnější téma, i když odlehčenější formou a odehrává se to v psychiatrický léčebně ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady nazev opravdu odpovida, fakt je to jen tak lehce vtipny. Sem tam se povede nejaka humorna scenka nebo hlaska, obcas udela nejakej magor neco vtipnyho, ale jinak to je normalni drama o klukovi v depresi. Je to podany takovou civilni, prijemnou formou, reziser nijak netlaci na pilu, i kdyz to bliti si moh odpustit. Herci jsou taky docela v pohode a prekvapil a zaroven zklamal me Zach. Prekvapil v tom, ze nehraje svyho klasickyho dementa a nepobiha tam ve spodkach a docela mu hrat vaznejsi postavu jde, takze me presvedcil, ze jako herec precejen urcity kvality ma. No a zklamal ze stejnyho duvodu, neni to to vtipny hovado, ktery by bavilo celej film. Celkove sice ne nuda, obcas se zasmat da, ale na vic nez 3* to fakt neni. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

It´s kind of a cliché story...Je tu všetko, čo sme videli v iných filmoch, pozliepané dokopy. Úmysel bol nesporne dobrý, no výsledok je v mojich očiach rozpačitý, niekedy veľmi zle natočený (Under Pressure). Tak trochu plytké a hlavne efektné, pričom to chcelo mať neviem akú hĺbku..Keď som si asi 20 minút pred koncom povedal, že je to tak nalinajkované, klišoidné a konformné, že už chýba len zmienka o Radiohead... aj som sa dočkal:). Z môjho pohľadu lightková záležitosť, ktorá nestojí za pozornosť a zapamätanie - v rámci témy je oveľa viac lepších filmov. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sedlo! Civilně a bezprostředně natočené komediální drama o jednom klukovi, který si je jako jeden z mála (alespoň v jeho věku) ochoten připustit pochybnosti ohledně sebe a vlastního života. Bohužel pro něj si je připouští možná trošku moc. Nicméně je to velmi podařené a některé scény jsou opravdu "epic" (Under Pressure...). Motivací ke kouknutí byla hlavně Emma Roberts, která tu nemá nikterak mnoho prostoru, ale její postava se mi opravdu líbila. Galifianakis je excelentní jako vždy a ten "cool Craig" je celkem sympaťák, který si to musí jen srovnat... Dobré, dobré, dobré! 9/10! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Malby a animace budov, které můžeme vidět ve filmu, vytvořil americký umělec, architekt a grafik Brian Drucker. (Čulo)
  • Film byl natočen přibližně za 6 týdnů. (Čulo)
  • Ned Vizzini, autor částečně autobiografické stejnojmenné knihy, podle které byl film natočen, spáchal 19. prosince 2013 sebevraždu. V té době pracoval na několika dalších projektech, například na seriálu Believe (od r. 2014) z produkce J.J. Abramse. (Farley)

Reklama

Reklama