Reklama

Reklama

Uprostřed dnešní náročné doby bude každý z barvitých, navzájem propletených obyvatel malého městečka v Severní Karolině muset znovu nahlédnout do svého nitra, přehodnotit vztahy s ostatními a zamyslet se nad jejich sousedským soužitím. Malé venkovské městečko pomalu upadá, průmysl na kterém bylo závislé se obrátil v prach a všude zbyla jen prázdná opuštěná skladiště. Mladí lidé odešli, zatoužili po světlech a vzrušujícím ruchu nedalekých velkoměst. Stárnoucí dáma Georgiana Carrová (Ellen Burstynová), kdysi bohatá dědička, nyní ve finanční nouzi podobně jako ostatní, se smutně rozhoduje prodat dům, ve kterém žila celý život. Ale potom se něco stane - do města přijede cizinec Gus Leroy (Colin Firth) a chce si pronajmout jeden z Georgianiných skladů. Příslib nového podnikání vrátí obyvatele zpět do života, vrací se jim do očí zájem a vzrušení. Vítají nového obyvatele a on se postupně stává součástí jejich profesionálních i soukromých životů způsobem, který nikdo neočekával. Zvlášťě když zjistí, že Leroyův byznys je všechny může přivést do nebezpečí… (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (15)

Ant 

všechny recenze uživatele

Je mi záhodou, jak se k tomuhle filmu připletla taková sbírka známých tváří. Ale i to se někdy stává. Od 80 minut stopáže nelze čekat nějaký extra komplikovaný děj a ani se ho nedočkáte. Po pravdě jsem neustále čekala, kdy přijde ten zlom, na kterém má být celý příběh postavený, ale ono nic. Úplně obyčejný film, který by se spíš hodil jako epizoda nějakého rodinného seriálu. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Mě by hrozně zajímalo, jak si to ti herci představují. Patrně jako Hurvínek válku. Člověk, když vidí jména jako Firth, Bloom nebo Ellen Burstyn, tak si představí film, který v sobě skrývá minimálně něco, co ty velikány muselo zaujmout. Jenže chyba lávky. Hlavní třída je film absolutně o ničem. Přiznám se, že dokoukat ho nebylo v mých silách. ()

Reklama

odvedle 

všechny recenze uživatele

Dosť veľká nuda, film bez akýchkoľvek konfliktov, bez napätia, emócií. Jedna hviezda len za príjemnú lekciu z listeningu angličtiny, bohužiaľ, vzhľadom na herecké obsadenie! Chyba ale nie je v oskarovom Colinovi Firthovi, ani v ostatných hercoch, na tak slabom scenári, sa ale ani nič lepšie stavať nedá. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a nenápadný film. Mě zaujalo to, že vlastně nikoho nezajímá, co se dělá se vším tím nebezpečným sajrajtem, který vytváříme,ovšem pokud nám neleží za dveřmi.Zamořujeme sami sebe a kam až to nakonec povede? Nebude za pár desetiletí bezpečné místo k životu, Výborný Colin v nezvyklé roli. Za mě 55%.Ještě něco, po přečtení všech těch odpadů a jednohvězd přátelé i vy patříte mezi ty, co bez pořádné přestřelky zíváte nudou. Velmi smutné ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že je to špatný film, mi na něm nic nevadí. Snažila jsem se být shovívavá, opravdu. Hlavní je dostatek vražd, chlácholila jsem se na začátku. Alespoň ať tu babici ať někdo sejme, prosila jsem v polovině. Na konci už jsem si jen pomyslela, carpe horam, carpe diem a tohle do záchodu spláchnem. Ubrečená bába, fixovaná na skladiště, její neteř, co pro jistotu nemá vlastní život, roztomilý hošánek v policejním mundůru co nabalí důru a ještě pár dalších budižkničemu v příběhu bez děje. Colinova postava ovšem projde životní katarzí – začne se bát potenciálního škrábance na kapotě. Takže pozor: zhlédnutím tohoto filmu si můžete přivodit demenci, druhé pokoukání je příznakem, že vás má ta… jak se ta nemoc jen jmenuje… no, v hrsti. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama