Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (818)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Horor dobrý, ale od začátku předvídatelný. Obrovská brutalita a hlavních aktérů znásilněné ženy mi nebylo ani trošičku líto a přál jsem jim daleko horší věci. Nejhůř dopadl Johnny a vůbec se nedivím. Neviděl jsem předchozí verzi ze staršího roku, ale co čtu komentáře, tak REMAKE byl o dost lepší.. 7/10 = 78% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dej filmu som poznal a vedel som zhruba čo ma čaká. Hneď na úvod som sa musel zamyslieť, či mladá pohľadná slečna bežne dostáva nápad vybrať sa na niekoľko dní či týždňov na chatu v lese a to úplne sama. Týranie a znásilnenie, ktorá si slečna i divák vytrpí zaberá času pomerne dosť. Potom však príde ďalší diskutabilný moment, keď mesiac o nej nevieme vôbec nič, nevieme či mesiac jedla lesné plody, hubyalebo hmyz??, potom sa objaví ako John Rambo a začína sa mstiť. Samozrejme dosť brutálne, ženy sú vraj pomstychtivejšie ako muži. Myslím, že to občas preháňala. V závere ma opäť prekvapil zásadný prešľap, keď po tom všetkom masakri necháva živých očitých svedkov a dokonca sa pred nimi predstaví vlastným menom! Neviem, ale film aj keď brutálny vo mne nezanechal nejaké výrazné stopy, ostal som chladný. Podstatne lepšie na moju nervovú sústavu zapôsobil veľmi podobný film Posledný dom naľavo, ktorý je po všetkých stránkach lepší. 60%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚCO VÁM ŘEKNU. TAKOVÁHLE DĚVKA JSEM PŘIJEDE Z JEDINÝHO DŮVODU.…“ /// Americký vidláci po sedmi tisící dvě stě čtyřicátý osmý. Citlivý příběh o ublížení bezbranné dívce, která se posléze odmění podobným stylem. Zvrhlá část je zvrhlá dostatečně. Vyvolá v člověku přesně ty pocity, který vedou ke slastnýmu sledování utpení druhejch – když jde o následnou pomstu, samozřejmě. Taková sadistická zvrhlost, která potěší duši preferující vítězství dobra nad zlem. Za každou cenu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rok 1978? nepamatuju. 2.) Jsem spíš na to hromadný sexování. 3.) Thx za titule ,,Kroenen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Možno to prekročilo tieň svojho predchodcu, ale aj cez áčkový vizuál oboma nohami stále pevne stojí v bažinách béčkovej produkcie (aj cez nadšené reakcie večne sklamaných hororníkov). Linearita nie je prúser, žial zlyháva motivácia, postavy sú tragicky jednorozmerné a karty vyložené po troch minútach. So slzou v oku spomínam na Eden Lake, kde som postavy behom chviľky miloval a nenávidel. Tu prázdnota. No a Sarah Butler nech je akokoľvek pekná a odvážna, tak pri tých jej drsných replikách by som jej neveril ani dieru medzi nohami. 55% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Miluju subžánr filmů o pomstě (naposledy úžasný Horseman, 2010), ale nesnáším když sklouznou do laciného porna + hrozných hereckých výkonů + trapného gore + zoufalé (ne)režie. Za jeden z takových považuju původní I Spit on Your Grave. Tohle nové převyprávění je naštěstí opravdu kvalita. Počínaje skutečnou začínající herečkou v hlavní roli (super odvaha !), pokračuje dobře zmáklou psychologií a motivací postav, nápaditým gore a konče jistou režií a profesionální kamerou. Jako celek drží pohromadě a nabídne i několik okamžiků, kdy se člověk zamyslí jak to sakroa teď bude pokračovat dál ... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Film s rozpočtem 2 miliony $, v přepočtu 35,3 milionů Kč, vydělal za první víkend pouhých 32,4 tisíc $ = 572,6 tisíc Kč. (boxofficemojo.com) (Karlos80)
  • Název filmu tvůrci převzali od Borise Viana a jeho románu „I Spit on Your Graves“. (kondor77)
  • Louisiana má namiesto okresov tzv. farnosti, takže tu nie je žiadny okresný šerif. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama