Reklama

Reklama

Králík po berlínsku

(TV film)
  • Polsko Królik po berlińsku (více)
Trailer

VOD (1)

Neznámý příběh o divokých králících, kteří žili v prostoru mezi Berlínskou zdí. Zóna smrti byla dlouhých 28 let jejich domovem. Pěkná tráva, žádní predátoři, jen strážní, kteří je chránili před lidmi. Vedli zde sice uzavřený, ale velmi spokojený život a králičí populace rychle dosáhla tisíce kusů. Ač je strážní začali pomalu odstraňovat, králíci přežili. Jednoho dne však zeď padla a králíci tak museli opustit svůj pohodlný život v zaběhnutém systému. Přestěhovali se do západního Berlína, kde od té doby žijí v několika malých koloniích. Nemají však dostatek potravy, čelí nebezpečí automobilové dopravy, nedokážou se v novém teritoriu orientovat. Stále se učí žít ve svobodném světě, stejně jako my, obyvatelé východní Evropy. Film o králících a lidech, který přechází od smíchu k realitě. (Doc Alliance Films)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

králíci, králíci, králíci kam se podíváš. momenty, kdy nebylo znatelné, zda je komentář o králících, nebo o lidech se mi velice líbily. Samotné téma je také příjemně ojedinělé. Přesto chvílemi až moc zdlouhavé a s nízkou výpovědní hodnotou ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Známí a přátelé se diví, proč se nekoukám na ty krásné přírodní (zvířecí) dokumenty od BBC. Nekoukám se na ně proto, protože mi nic neříkají lvi (co jste to provedli), hroši (nemají na své sousoší) atd. Moc rád bych se podíval na něco ze života vrabců, plžů, mandelinek (jakýchkoli) apod. Avšak to nám nenabízí BBC ani ČT. A tak jsem si myslel, že alespoň ti králící to vytrhnou. Moc to nevytrhli, i když až tak marné to také nebylo. ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Nádherné... Ty ksichtíky těch králíků prostě úžasný.. Škoda jen, že je tam zabíjeli.. A taky bych bral, kdyby u nás takhle pobíhali králíci po městě.. ()

Galerie (4)

Související novinky

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

Reklama

Reklama