Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

(TV film)
  • Velká Británie Miracle of the Hudson
všechny plakáty
Velká Británie, 2009, 49 min

Obsahy(1)

Let amerického Airbusu A 320 z New Yorku do Charlotte měl trvat dvě hodiny. 15. ledna 2009 však skončil po několika minutách na hladině řeky Hudson. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokument. Nevadily mě výlevy účastníků. To by mě zajímalo, jak by jste se chovaly vy po prožití takové události. Chtěl bych vidět na vlastní oči, jak takový kolos přistává na řece. Zajímavý komentář: zbysik:-) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, ale američani maji zlozvyk se všeho dělat patriotistické přehlídky toho jak zase jednou něco dokázali a zvládli... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Už sama událost je fascinující a proto dokument o neuvěřitelném přistání letadla Airbus na řece Hudson nemůže být špatný. Nejzajímavější jsou samozřejmě autentické videa, fotky a všechny komentáře k oné události, to zbývající jako jsou svědectví přímých účastníků jsou už přeci jen trochu nudná, navíc se docela často opakují. Ale i tak si dokument rozhodně zaslouží pozornost. Hudba: Alan Boyd & Richard Oliphant ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Ano, uznávám, že citových výlevů účastníků katastrofy je v tomto dokumentu nezvykle mnoho, ale já bych to zas tak negativně nevnímal. Komu z nás se za život podaří přežít vlastní smrt? Je třeba možné, že já bych po takovém zázraku nevolil tak citově zabarvená slova, ale uvnitř bych to cítil stejně jako naši přeživší ze zázraku v New Yorku. Dokument je zpracován dostatečně podrobně na to, aby divák vstřebal celou monumentálnost této události. ()

Locksmith 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument, jen by tvůrci mohli ubrat cituplných výjevů pasažerů. Dovětek o tom, jak jim to změnilo životy, ten už byl i na mne moc... ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Škoda, že v tomhle letadle seděli hlavně Američani. V jiném případě by výpovědi svědků nebyly takové, jaké byly použity zde a tudiž by nedaly záminku šáhnout po dálkovém ovladači a raději až příliš cituplné výlevy přepnout na dramatičtější Ordinaci v růžové zahradě. Všechny klobouky dolů před piloty, ale o nich jsme se dozvěděli i bez tohoto dokumentu, který kdyby byl věcnější mohl trvat 30 minut, a ve kterém jsme se od pilotu stejně dozvěděli to, že prostě dělali svůj job. Neubránil jsem se dojmu "nastavované kaše". ()

Don_Salier 

všechny recenze uživatele

Zápletka vynikající, avšak špatně pojatá, místo skutečně zajímavého filmu jsem byl nucen sledovat cituplné výlevy pasažérů a jejich kecy, jak byli štastní, že se stihli rozloučit... ()

Mikec007 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s uživatelem RomanHyde, kterej tvrdí, že to klidně mohlo bejt kratší. Taky se mi to zdálo chvílema opravdu dost natahovaný... ()

Reklama

Reklama