Reklama

Reklama

Stonehenge apokalypsa

(TV film)
  • Česko Apokalypsa ze Stonehenge (více)

Když skupinka archeologů vykope lidskou kostru poblíž historického památníku Stonehenge, zároveň objeví staré unikátní zařízení ukryté pod skalním podložím. Náhodou toto zařízení spustí a tím začne řetězec událostí, které mohou dost dobře zapříčinit konec světa jak ho známe. Konspirační teoretik a rozhlasový moderátor, Dr. Jacob Glaser, věří v neznámé. Po silném elektromagnetickém výbuchu spěchá do Stonehenge ve víře, že tam nalezne klíč. S každou novou elektromagnetickou prasklinou se šíří zemětřesení a sopečné erupce hrozí zničit planetu. Jak se vědci snaží pochopit kataklyzmatické události, musí Jacob najít způsob, jak apokalypsu ze Stonehenge zastavit. (Intersonic)

(více)

Recenze (39)

draggo 

všechny recenze uživatele

Šťavnatá, zvrácená zábava. Tohle televizní déčko se naštěstí nepropadá do závějí nudy či pokusů o seriózní film, jak se to často u podobných filmů stává. Od začátku divákovi nabízí nekonečnou kanonádu totální debility, příběhem počínaje a triky konče. A je to neskutečná zábava. Prostě momenty, ve kterých postavy s vážnou tváří pronáší věty jako " Musíme něco udělat, nebo Stonehenge zničí svět!", zemětřesení na Jávě řeší atomovkou shozenou na Británii a nejvíce ze všeho se bojí blikajícího kamenného kruhu jako vystříženého z 10 let staré počítačové hry, jsou k nezaplacení a v žádné áčkové produkci bych je nikdy nenašel. I proto podobný hnůj cíleně vyhledávám a tentokrát to byla čistá práce. /60% a 3*/ ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes je budenie zo sna sprevádzané spomienkami na násilné prinútené sledovanie sexuálnych orgií druidov. Starcov, ktorí v strede nejakého šutru rozprávali o prvých zážitkoch. Hororové scény ako v Skull and Bones s Bushom vo vedení. Teraz po x-rokoch a mojom spráchnivenom tele a lá Highlander sa prebúdza Stonehenge. Ukazuje silu, hltí civilizáciú...vyčíta jej bytie a uráža nás. Odpor narastá...Chcem plagát Danyho Craiga... (videné 30.07.2015, HDrip) ()

Reklama

Downloader odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby zničehonic Mishovi v půlce filmu narostly jeho andělský křídla a Torri by na pomoc přiletěla Atlantis rázem by se to z odpadu dostalo na 5 hvězd, ale film kde zazní: ,,Musíme něco udělat, jinak Stonehenge zničí svět" nemuže dostat nic jinýho než odpad, podobné efekty sem viděl v RPG hře z roku 2000. ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Takový roztomile hloupý film. Namixujeme katastrofu s Indiana Jonesem, přidáme hrozné herce, celkem zajímavý námět, nesmyslný scénář a dostaneme film na sobotní odpoledne u TV Nova. Ale je pravdou, že je to pořád o chlup kvalitnější než ty katastrofické megafilmy na víkend, které jsou plné záplav, zemětřesení, tornád, bouří a já nevím čeho všeho. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kanaďan Paul Ziller je ukážkovým príkladom totálne béčkového režiséra, ktorý dokurví všetko na čo siahne. Točí lacné, hlúpe filmy, ktoré sú charakteristické idiotskými scénarmi, príšenými hercami, primitívnymi digitálnymi trikmi a úplne zmršenou réžiou. V rámci svojho diváckeho masochizmu som videl už štrnásť jeho snímkov. Všetko to boli nesmierne braky. Naposledy som zhliadol katastrofický sci-fi titul "Apokalypsa: Posledný deň Zeme". Ziller ma úplne opantal svojou neschopnosťou a absolútnym nedostatkom talentu. * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Let z USA do Anglie zabere Jacob (Misha Collins) pouhé hodiny. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama