Reklama

Reklama

Manchester United: Oficiální příběh

  • Velká Británie Manchester United: The Official History 1878-2002

Obsahy(1)

Milióny ľudí na celom svete poznajú futbalový klub Manchester United. Klub s obrovskou slávou, výbornými hráčmi, množstvom titulov a bohatou históriou, ktorá prináša do srdca fanúšika pocity hrdosti na tím, ktorému fandí. Film bol vytvorený, aby priblížil fanúšikovi, alebo nefanúšikovi, majestátnu históriu Manchestru United. Zachytáva zrodenie klubu, prvé úspechy, mníchovskú tragédiu, ktorá ho navždy poznačila, a to, ako dokázal manažér Sir Matt Busby po tejto udalosti poskladať tím, ktorý vyhral všetko, čo sa dalo. Zobrazuje problém po ukončení práce Matta Busbyho a roky hľadania správneho manažéra. Tým sa napokon stal Sir Alex Ferguson, ktorý dodnes vedie tento slávny klub. (Enorme)

(více)

Recenze (9)

Marze 

všechny recenze uživatele

Nezřízeně to nabobtnalo, ale pro mě jako fotbalistu pocitově kratší. Na stadion jsem se byl podívat při mé zastávce v Manchesteru loni na podzim.Impozantní stánek nácků.Přes den se v mimořádně hlučném předraženém deštivém městě lidi člověku bojí cokoli říct kromě slova "amazing" ve strachu aby ho neurazili. V nočním klubovém životě se změní na fašouny. To jsou příjemnější němečtí fanoušci (teď jsem si dal hodně pozor abych neudělal překlep na fašounci) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V anglickej futbalovej lige fandím v súčasnosti najviac Chelsea, sú mi však sympatické aj iné. V minulosti som zároveň fandil aj iným napríklad samotnému Manchestru United a preto som si tento dokument s radosťou pozrel. Musím uznať, že to bol precízny, detailný a hlavne fantastický dokument, ktorý bol presne taký, aký si predstavujem dokument o histórii športového klubu. Škoda, že nevznikol pri príležitosti 130. výročia vzniku klubu, keď porazili k môjmu smútku v Moskve v roku 2008 vo finále Ligy majstrov Chelsea. Som rád za tú dĺžku, lebo tu bola potrebná. Naozaj je to skvelý dokument, ktorý patrí k tomu najlepšiemu v tomto žánri vôbec. Nemám rád, ak si nejaký klub hovorí, že sú diabli, majú v znaku nejaký zlý symbol, neberiem to ako srandu, ale tu nehodnotím ich klub, ale kvalitu dokumentu a ten sa neznižoval na hlúposti. Je to paráda a nádherný zážitok s množstvom cenných informácií a preto mi to bola radosť pozerať. ()

Blackhawks 

všechny recenze uživatele

Někomu může vadit jeho příliž dlouhá stopáž,ale pro nás fandy "Rudých Ďáblů" jedině dobře.. Krásná dokumentace historie jednoho z nejslavnějších a nejúspěšnějších fotbalových týmu na světě.. nemám nic co bych dokumentu vytknul. ()

Radim1. 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to až příliš zdlouhavé, ale dalo se to čekat, když se popisuje celá bohatá historie jednoho z nejlepších týmů planety. Jinak pěkné zpracování, těším se na další dokumenty tohoto typu :) ()

Indyi 

všechny recenze uživatele

Pokud jste fanouškem Man United, tak budete celé 3 hodiny připoutáni k obrazovce a užívat si. V případě, že o Manchesteru United slyšíte poprvé a fotbal jako takový jde zcela mimo vás, tak je pro vás tento dokument ztrátou času. Já United miluju a dokument jsem si krásně užil a dávám 5*, což jak si sám moc dobře uvědomuju neodpovídá tak úplně kvalitám tohoto filmu, ale nemůžu jinak. "Take me home United road, to the place, that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road!" ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Úžasný, i když v některých chvílích trošku rozvláčný dokument o mém milovaném klubu. Každému musí být jasné, že pokud má United rád bude nadšen, v opačném případě asi těžko. ()

Reklama

Reklama