Reklama

Reklama

No moriré sola

  • angličtina I'll Never Die Alone

Obsahy(1)

Čtveřice mladých dívek jede po delší době z vysokoškolských kolejí domů. Po cestě narazí na brutálně ubitou dívku. Odvezou ji na nejbližší policejní stanici ve městečku Trinidad. Po pár hodinách výslechu se vydávají opět na cestu a za chvíli zjistí, že je sleduje auto, které viděli nedaleko nebohé dívky. Začíná tuhý boj o přežití a zachování si alespoň špetky lidské důstojnosti. (Chatterer)

(více)

Recenze (79)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Hodně syrový exploitation horor, kde mnoho scén působí až nechutně reálně. (viz. znásilňování) Nejbrutálnější věcí na filmu není krev, ale pomalu se vlečící scény, které nemusí každému sednout, ale mě to přišlo ještě víc reálné. Hodnocení by mohlo být ještě o něco lepší, kdyby to nebylo tak příšerně amatérské. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Oldschoolový rape and revenge stojící na explicitní znásilňovací scéně a řekněme dvou momentech během jízdy za pomstou. Pro mě byla přidanou hodnotou hlavní mstitelka, protože podobné typy mě berou. Člověk by asi neměl čekat od podobných záležitostí víc, ale tady je dohromady koukatelných nějakých 20 minut a to je dost málo. Zbytek je jen nuda s příšernou kamerou. 40% s hodně přivřenýma očima. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Každý máme to své a každý tráví filmový čas po svém. Docela zvědav jsem se nestačil divit, kam slibně se rozvíjející snímek (mylně prezentovaný jako horor) sklouznul. Čtveřice sličných kamarádek se náhodně připlete k nemilé události a z dobré vůle pomůže zřejmě znásilněné a surově zbité dívce, která nehybně leží u krajnice opuštěné silnice. Jenže ne každý dobrý skutek skončí happy-endem. Po policejním výslechu se na auto kamarádek navěsí záhadně podezřelý jeep a boj o holý život a důstojnost začíná. Kdo schytá kulku hned z kraje, má (podle všeho) vyhráno!! Někteří tvůrci by holt měli své choutky nechat doma pod peřinou. Násilí, které prezentují jiní zástupci (z poslední doby kupříkladu francouzští Martyrs nebo Inside oplývá krom jiného i slušnou pointou), mělo zpravidla nějaké „opodstatnění“. Tady je to řezničina bez sebemenšího úmyslu poslat divákovi vlaštovku, proč se banda tupanů vrhá na bezbranné dívky, kvapem je znásilní a zmorduje.. žádná úchylka, žádný motiv, smysl, snaha experimentovat, jen šup šup, a jedeme dál za dalším mladým a hlavně bezbranným masem!! No Moriré Sola je bolestivým zážitkem s mučivě dlouhými záběry, který chce jen šokovat, přičemž neoplývá zrovna kvalitami filmovými. I když předkládaný amatérismus byl zřejmě promyšleným úmyslem, zrovna jako podivně zvolené záběry. Nekompromisně čisté exploitation, jen bohužel bez přidané hodnoty. Prostě ať to stojí, co to stojí.. Jen ne vždy to ale klapne!! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru je to jeden z mála filmů u kterého má člověk pocit,že vznikl proto aby vyprávěl příběh a né jen pro předvedení několika "rape&gore"scének..Ty jsou zde sice taky a podané dost zdatně ale rozhodně by tak nefungovaly,kdyby nebyly zasazené do toho pooomalu se rozvíjejícího dramatu o prasatech,prasárnách,obětech a vůli k životu(potažmo pomstě)......Je docela těžké se na to dívat...jakoby nám chtěli tvůrci říct,že u tohodle filmu si moc popkornové zábavy s kámošema neužijeme.. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Rape and Revenge nakoukáno moc nemám, každopádně musím uznat, že tohle je minimálně o třídu lepší, než blaf zvaný I spit on your grave (původní, s remakem jsem neměla tu čest) a taky zajímavější (syrovější) než Run Bitch Run, ikdyž já mám raději revenge filmy, které se obejdou bez znásilňovaní, to mi totiž v těchhle filmech připadá spíš nudné, než šokující. A hlavní hrdinka mi připomíná mladičkou Jennifer Beals, což znamená, že se mi na ní hodně dobře koukalo :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama