Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení... (kubqo)

(více)

Recenze (50)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je zřejmé, že Leone se ve své první celovečerní klauniádě teprve hledá, myslím filmařsky, film totiž místy působí trochu poloamatérsky (hlavně ve druhé mozkorvoucí "povídce" s komickými maskami emzáků). Ale už má zcela jasno ve své hlavní obsesi, kterou je nadpřirozený vražedný klaun Art, i když tahle povedená postava ještě zdaleka nepředvádí takové úchylné brutality, jako je tomu v jeho pozdějších filmech. Což může být buď tím, že rejža ještě neměl dost merglí nebo zkušeností na masky a triky, nebo že u něho ještě naplno nepropukl bezuzdný scénáristický sadismus. Ale poslední třetí povídka s amputačním rozuzlením, doplněná slušným dekapitačním epilogem, už dává tušit budoucí Leoneho směřování. Poselství filmu je pak myslím docela jasné - nikdy si nepouštějte neznámé videokazety, které vám někdo záhadně podstrčí. Pokud tedy ještě vůbec máte videorekordér, který třeba já v roce 2013 už měl maximálně odložený v krabici na skříni, kdo ví jestli. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klaun sice není monstrem, které bych vyloženě vyhledával, ale pár dobrých hororů s šaškem v hlavní roli vzniklo, ale tenhle k nim určitě nepatří. 3+1 povídek mě nijak neoslovilo ani ztvárněním, ani atmosférou, ani gore a ani herci. Něco do sebe měl snad jen sám klaun, ale ten zde zůstal zcela nevyužit a celkem se mi líbil i samotný závěr. Ale jinak se jedná o snadno zapomenutelný horor. 30% ()

Reklama

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Snímek je rozdělen do tří povídek, které si pouští jedna rodina o Halloweenu na videokazetě, kterou si donesly z koledy. Takže většinu času sledujeme film ve filmu. Když pominu druhý příběh o nějakém směšně vypadajícím mimozemšťanu, tak je to dobře poskládaný horor o zabijáskem klaunu. Zbývající dva příběhy tady už jsou The 9th Circle, Terrifier. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to takový nevyvážený slepenec recyklátů, protože v jednotlivých momentech je to docela funkční a zábavné. Ten finiš má až mindfuckový potenciál a postava Art The Clown je parádně vydesignovaný a pošahaný charakter. I ten vtipně vlnící ufoun se mi vlastně líbil, byť se do celku se svou-možná nechtěnou-komikou absolutně nehodil. Zajímavý počin. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Opatrovateľka s dvoma deťmi nájde kazetu. Sú na nej tri príbehy. Prvý je krvavý-rozsekanie žien, Rozpáranie brucha tehotnej žene a vzápeti vytiahnutie dieťaťa, znásilnenie ďalšej ženy asi samotným diablom- tento príbeh je bez deja a veľmi chaotický. Druhí príbeh je o nepodarenom mimozemšťanovi, ktorí naháňa mladú ženu- Neviem o čo išlo režisérovi ale toto je strašná kravina a nemalo to tam čo robiť, lebo to kazí celkoví dojem z filmu. A tretí príbeh je tiež o žene, ktorú prenasleduje klaun a aj ju dostane. Tak tento príbeh ma bavil najviac a keby bol len tento tak aj filmu by to výrazne pomohlo. Urobiť s krátkometrážnych filmov jeden film to nemohlo dopadnúť dobre a ani nedopadlo. Zas jedna s bezduchých vyvražďovačiek bez štipky logiky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama