Reklama

Reklama

Nerozluční

  • Čína Inseparable (více)
Trailer 1

Po sérii tragických životních událostí je Li (Daniel Wu) zcela zdeptán. Jeho krásná, ale příšerně náladová žena není věčně doma, nezaplacené účty se kupí a v práci ho nutí veřejně lhát. Vše se zdá marné a on se rozhodne, že to skoncuje. Ale ani to se mu nepodaří. Na scénu vstupuje Chuck (Kevin Spacey), Liův rozumně hovořící soused, který si vezme Lia pod ochranná křídla a povzbudí ho, aby si stál za svým a využil lidí kolem sebe. Společně udeří coby superhrdinové k úžasu všech kolem. Po počátečním úspěchu začíná být jasné, že Chuck není tím, kým se zdál být a Li je tudíž možná ve vážných potížích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (14)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ti Tíňani jsou čím dál tím lepší! Tu levnou napodobeninu Kevči Spejsyho, co jim v tom hrála, byste rozhodně nerozeznali od originálu! Málem jsem i já zapochyboval, ale velký Kevča by tutově nehrál v takové patetické, nudné sračce, bez skrupulí vykopírované z všelikých hollywoodských psychokokotin a homixů. Nene! To bych spíš uvěřil tomu, že moje fungl nové, frajerské boty PLIMA jsou vyrobené v Německu a ta skákající šelma na nich nemá ocas jenom proto, že byli došity v pátek odpoledne, těsně před koncem směny. Doufám, že i fenolové figurky Petera Storméra budou brzy k dostání ve všech tržnicích. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

No mám dosť! Spacey sa zrejme zadĺžil u mäsiara a dostal ponuku ako Samuel Eto'o z Machačkaly. Inak si jeho účasť v tejto čínskej sračke neviem vysvetliť. Nič vtipné ani dramatické, tobôž thrillerom zaváňajúce tu nenájdete. Už keď som si začínal myslieť, že je to nejaká ázijská paródia na Kick Ass, dej sa zvrtol a potom som už len nechápavo dopozeral kvôli Spaceymu, či naozaj dohrá až do konca. Bohužiaľ dohral.. ()

Reklama

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

No, tak tohle ... k tomuhle ani nevim, co říct.. Kevin Spacey tu hraje... vlastně taky ani nevim proč... Jak kdyby se moderní Hollywood přestěhoval na chvilku do Číny. A splácal tu něco, něco... ..prostě něco! Pokus o komediálně-komixový drama.. Vůbec mě nezajímalo, jak se to bude vyvíjet a jak to dopadne. S tak velkym nezájmem jsem už dlouho nic takhle nesledoval.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že se Kevin Spacey prodal do takového čínského filmu. Nemám mu to za zlé, jenom mě překvapilo, že se tam objevil zrovna on. Stejně tak Peter Stormare. I tak ale musím uznat, že jsem se u tohoto filmu příjemně bavil. Je to dost střelené, ale na druhou stranu dost upřímné. Divák nemá přehled co je realita a co fikce, i když vlastně celou dobu tuší, že v tom bude bordel. Stejně tak jsou tam i moc hezké záběry na čínské velkoměsto nejenom z vrcholu jednoho tamního mrakodrapu. Ať si každý říká kdo chce, co chce, tenhle film mi hodinu a půl dělal příjemného společníka. A ten závěr, ten mi vysloveně zvedl náladu. Ukazuje, že naděje totiž umírá poslední. A to je důležité si v dnešní době do nekonečna opakovat, abychom se z té aktuální depky nezbláznili. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kevin Spacey je člověk, který rozhodně dokáže překvapit, ať už natočí cokoli. Je to neskutečně dobrý herec, kterého si většinou hodně užijete. Platí to i v tomhle případě, kdy se podíval rovnou do Číny. Není úplně hlavní postavou, i když kvůli jménu je uváděn na prvním místě, ale rozhodně je postavou, která na sebe strhává nejvíc pozornosti. "Inseparable" je film o tom, jak se jeden Číňan dostane do osobních problémů. Rodiče mu nedávno zemřeli, jeho žena potratila a oni se navzájem odcizili. Krizi chce řešit sebevraždou. V tom mu ale zabrání právě Spacey, který mu zaklepe na dveře zrovna ve chvíli, kdy se chystá oběsit. Následuje řada absurdních situací, kdy nakonec dojde k tomu, že se Číňan i Spacey mění v superhrdiny a rozhodnou se potírat zlo, které má tvář Petera Stormara. Jak jinak, že? Film ale není o superhrdinech, vlastně je to celé o tom, jak se jeden člověk vyrovnává s nepřízní osudu. Snímek je snový, celkem surrealistický, což však dnešnímu divákovi už ani nepřijde, ale ztroskotává na finále, které je jen dojemné a navíc se nesnaží nic vysvětlovat, jenom zbytečně mate. Je to škoda, protože průběh byl velmi dobrý. Není to velký film, ale zvládne chytnout za srdce a pro mnohé se může stát srdcovou záležitostí. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Galerie (84)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první kompletně Čínou financovaný film, který má v hlavní roli hollywoodskou hvězdu. (DailyDreamer)

Reklama

Reklama