Reklama

Reklama

Začínající spisovatelka Julia musí odevzdat nakladateli rukopis své nové knihy. Protože však nemá nic napsaného, místo vlastního předloží román kamarádky, která spáchala sebevraždu. Najednou však začne docházet k podivným vraždám... Julia Londonová je začínající spisovatelka, která za svou první povídku dostala literární cenu. Už více než rok nic nevydala. Kolegyně Angela jí dá přečíst svůj rukopis. Je vynikající! Angelu však někdo v jejím bytě zavraždí a vše nastraží tak, že to vypadá, jako by spáchala sebevraždu. Julia je zdrcená. Musí se však rychle vzchopit. Nakladatelka Margo na ni tlačí, aby dodala objednaný rukopis, jinak jí zruší smlouvu. Julia tedy nakonec předloží Angelino dílo. Z knihy se stane bestseller, který Julii proslaví. Na velké autogramiádě pořádané nakladatelstvím se Margo zmíní, že se očekává pokračování románu, ale Julia pochopitelně nabídku odmítá. Večer se všichni autoři a spolupracovníci nakladatelského domu sejdou s Margo na skleničku. Jediný, kdo nedorazí, je literární agentka Cricket. Později je nalezena mrtvá v hotelové koupelně. Případem se zabývá detektiv Baxter Kyle. Podle prvních nálezů jde o nehodu, ale Julia Kylea upozorní na odstavec ve své knize, který popisuje přesně to, co viděli v koupelně... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, já nejsem literární policie !! Dělám vraždy, plagiáty mě nezajímají.." ;) Laciný filmový plagiát, tady se o remaku dá mluvit jen dost těžko, který si jako zápletku vybere plagiátorství ?? Tak na to už jeden musí mít koule, aby nebyl pro smích !! Nicméně ty očividně režisér Armand Mastroianni, pod nímž debutoval Tom Hanks, čímž však víceméně výčet jeho zásluh končí, dnes už dávno nemá, stejně jako rozum, jinak by totiž nemohl diváka otravovat takovou nesympatickou šmírou.. Televizní béčko, které divákovi nenabídne vůbec nic, jen zbytečně nasere tím finálním twistem.. ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný televizní thriller (detektivka), napsaný asi Daniele Steelovou. Snímek psaný životem (Reader´s Digest?) pro průměrně inteligentní američanku, pro kterou je novinkou upozornění, že sušit kočku v mikrovlnce se nedoporučuje. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Námět ukrást knihu sice průměrný, ale v celém kontextu docela zajímavý. Myslím si, že právě tento námět určitý potenciál měl, ale v celkovém provedení zkrátka režisérovi a kameře proplul mezi prsty. Herci se mohli snažit, jak chtěli..., nic jim to nepomohlo. Zkrátka celkový nápad zajímavý, ale výsledek hodně slabý. A oni se snad ani ti herci moc nesnažili. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama