Reklama

Reklama

The Demonology of Desire

Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2007, 22 min

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

S Rodrigem Gudiňem jsem se poprvé seznámil u celovečeráku The Breach(2022). Což byl pro mě film zajímavej ale silně nedotaženej. Ale i z toho jsem poznal, že v Gudiňovi něco je a proto jsem chtěl prozkoumat jeho dřívější krátkometrážní tvorbu. Přiznávám se ale, že jsem od The Demonology of Desire i dle zdejšího hodnocení čekal daleko víc. Nápad o5 není zlej ale to zpracování. Vše silně amatérské. Za ruskou ruletu na konci 2hvězdy dám ale opravdu jsem čekal víc. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Andělíčku můj strážníčku, opatruj mi mou ku…“ „Opatruj jí ve dne v noci, ať mi na lep nějaký trouba skočí…“ Co všechno jste ochotní udělat pro dívku (ženu), která si z vás utahuje, ale vy jste z ní úplně paf? O tom se přesvědčí teenager Eric, který nemá ani potuchy o nějakých démonických silách. Tento short zpočátku připomíná další nudnou love story, která se ovšem s přibývajícími minutami promění v docela zajímavý „démonický“ kousek. Nešlo si sice nevšimnout gumovosti některých efektů a nepříliš přesvědčivých hereckých výkonů, ale nemůžu tvůrcům upřít snahu, vytvořit zajímavou atmosféru, která mne nenechala zcela chladným. Navíc nemám rád happyendy, takže další bodík k dobru. Video lze shlédnout na youtube, kde je rozděleno do dvou partů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto by sa nezamiloval do štíhlej tínedžerky s copíkmy a v sexy školskom úbore. V tomto prípade zrejme iba samotný Satan. Pohľad na to, že láska vie byť občas aj nebezpečná. Myslím smrteľne. ()

Reklama

Reklama