Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bojovník z mystického čínského chrámu Shur-Li, Art Chew (Michael Chow), je vyslán svým pánem do Ameriky, aby našel kouzelnou broskev, která v sobě skrývá tajemství věčného života. Pomáhá mu jeho přítel Roy Lee (Colman Domingo) a půvabná Sue Shee (Karena Davis). Art se vydá do Ameriky v naději, že vyplněním úkolu získá věčnou důvěru svého moudrého pána, jménem Master Card (John Shin). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

wosho 

všechny recenze uživatele

Teda, mám rád prostoduché komedie, ale toto se už je i na mě moc. Fakticky proč tomu dávám ** je lítost a občasný podařený gag (nádherná parodie na JCVD). Herci jsou hrozní, přehrávají a pomrkávají na diváky (což fakt nesnáším). Choreografie kung-fu bitek je neskutečně promitivní a ubohá. Celkově se jedná o dost mizernou komedii. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Taková ptákovina, parodie, která paroduje snad i sama sebe. U pár scén, které mi připomněly Bruce-Leeho a Jean-Claude van Damma jsem se lehce pousmál . Dávám 1 hvězdu. ()

Reklama

KdG 

všechny recenze uživatele

Špatný film. Jako kungfu film slabota a jako komedie je to taky nic moc, všechny fórky jsou moc trapné, děj pokulhává, člověk celý film čeká kdy se to rozjede a ono nic. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Jestli smích prodlužuje život, tenhle snímek mi navíc nedopřál ani vteřinku. Parodovat asijskou bojovou kulturu by se přitom s pár nápady dalo, tady ale evidentně chyběly. Není zde jediný herec, který by alespoň trochu diváka pobavil. Příběh je nejblbější z nejblbějších a proložený hodně lacinými fórky. Jména hrdinů jako Hepčik a Jean Claude Croissant jsou ještě ty lepší z nich. Je mi skoro trapně, že jsem to vůbec viděl. Zábavnější parodií, která si rovněž bere na mušku asijské bojové filmy, je Kung prásk: smrtonosná smrt. Alternativa: Kung Pow: Enter the Fist. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama