Reklama

Reklama

VOD (1)

Bolívii čekají nové prezidentské volby. Jedním z kandidátů je nepříliš oblíbený kontroverzní politik Castillo, který si ve své volební kampani nevede příliš úspěšně. Najme si americkou volební manažerku Jane Bodinovou, která se jako geniální stratég vrací z dobrovolného ústraní, aby změřila síly s profesním sokem ve službách opozice, nenáviděným Patem Candym. S ním se už několikrát v předvolebním boji setkala, ale z volebních střetů nevyšla vítězně. Jane chvíli trvá, než se zorientuje, protože se ještě vyrovnává s osobní tragédií, kterou si klade za vinu. Její rady a zásahy do kampaně jsou ale přesně mířené a velmi úspěšné. Castillovi stoupají preference, z kampaně se ale brzy stává bezohledný souboj, ve kterém je vše dovoleno. (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dobrý základ, aj celá tá atmosféra zasadená do prostredia boja o prezidentského trónu Bolívie. Ale ten scenár a príbeh ako taký, no úprimne, malo to na viac. Malo to viacero silných fáz, ale aj také ktoré boli viacmenej hluché a bezprínosné. Inak, filmy z tohto volebného prostredia, kde sa odohráva priam dokonalé divadlo plné propagandy a manipulácie, to ma vždy veľmi baví. Ale Our Brand is Crisis nemalo až taký spád ako by sa žiadalo. Oveľa viac ma bavili inšie politické volebné filmy: či už náš slovenský Kandidát, manipulatívna dráma The Ides of March alebo satirická komédia The Campaign. Ale ani toto nebola žiadna katastrofa, no ani nič čo by ten film vytlačilo nad hranice priemernosti. Na záver stačí už len dodať výrok, ktorý by tam na konci dokonale zapasoval : "Vyhraj voľby, a môžeš všetko" (Pavol Paška, Smer-SD). ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Komedie, jejíž brýle nejsou růžové ... neboť pojednává o pravidlech hry, hrdě nazývané předvolební kampaní. Nebo snad vypráví o hře, jejíž pravidla mohou být kdykoli porušována ? Či spíše o hře, která ve své podstatě žádná pravidla nemá ? A co potom - když je dobojováno a masky jsou odkryty ? Nebojte se - je to jako vždycky: Jak říkám, ty brýle NEJSOU růžové. Popravdě ... mohli byste skrz ně klidně pozorovat zatmění slunce - a vaše oči by nedoznali pražádnou újmu. A tak si dovolím jenom maličkou poznámku na závěr: Jsem přesvědčená, že v reálu to bývá DALEKO horší. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V politice rozhodují peníze, takže jde o to, kdo jich má víc." No tak to je povzbudivé tvrzení. Já mám politická klání rád a tady mne potěšila jedna věc - oba bolivijské prezidentské kandidáty podporují američtí manipulátoři, takže tu nejde o souboj světového dobra se světovým zlem, ale pouze o osobní souboj Calamity Jane s panem Candym. To je fajn. Takže se lže, podvádí se, slibuje se, pere se špinavé prádlo, vystrkuje se zadek z okna autobusu, vlak se uvádí předčasně do pohybu a taky se přejede lama, ale tak už to při politicky "férových" soubojích chodí. Mě to tedy přiměřeně pobavilo, ale svou kandidaturu na Ředitele zeměkoule odložím do doby, než budu mít v prasátku víc financí než Rothschildové ve svém portfoliu. A ta doba už se blíží. ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se na to podívat hlavně kvůli Zoe KAZANOVÉ, no a taky kvůli Sandře BULLOCKOVÉ. ■ Přestože jsem neměl žádná očekávání, tak zklamání bylo obrovské. ■ První třetina filmu absolutní nuda. Zoe je tam jen do počtu. A Sandra tu ani vlastně moc nehraje, spíš tu je. ■ Škoda, veliká škoda. ■ Tvůrci nedokázali předvést drama, které by z tématu předvolební agitace, respektive propagandy, mohlo vzejít. ■ Humor? A kde? Jediná dobrá scéna byla, když se týmy protikandidátů předjížděly v autobusech... ■ Nějaké poselství? Asi hodně hluboko skryté. ■ Prosím co nejméně takovýchto filmů... ■ (R) [40/100] ■ (K) [55/100] ■ (V) [36/100] ■ (H) Zoe Swicord KAZAN [25/100] ● Sandra Annette BULLOCK [19/100] ● William Robert "Billy Bob" THORTON [60/100] ■ (♫) [39/100] ■ (E) Yes, Minister (1980) ● Enemy of the State (1998) ● Kokuriko-zaka kara (2011) ● A Hologram for the King (2016) ● The Butler (2013) ● The Pelican Brief (1993) ● Šmejdi (2013) ● Kokuhaku (2010) ● Head of State (2003) ● Animaturikusu (2003) ● Salmon Fishing in the Yemen (2011) ● Jin-Rô (1999) ● The Girl in the Café (2005) ● Colonia (2015) ● The Circle (2017) ■ (Č) 1 ■ (P) [Čtvrtek, 4-V-2017; 20:51] [1080p] [ϿϾ] [PZ-cz] [33/100] ■ (CSFD) TommyDiamondzvolsiHanys_AljakkaylinLacike(C) [33/100] ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle se povedlo. Sandra Bullock skvěle táhne celý film, né nadarmo je to moje oblíbená herečka. Film pojednává o poradkyni Jane Bodine, která se chystá vést kampaň Pedra Castilla na bolivíjského prezidenta. Ve filmu vidíme, jak taková kampaň probíhá, soupeři se na sebe snaží vytáhnout tu největší špínu, poradci těm kandidátům na prezidenta říkají, co mají dělat, co říkat, určují jim prakticky vše. Politici všechno lidem naslibují, ale pak když jsou zvoleni, tak své sliby nedodrží. Tento snímek však není nudné politické drama, právě naopak, je to film s nádechem komedie a dokáže udržet divákovu pozornost až do konce. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní postava Jane byla původně napsána jako mužská role, ale tvůrci byli ochotni pohlaví Jane změnit, aby mohli obsadit  Sandru Bullock. (hansel97)
  • Natáčelo se na podzim 2014 a to převážně v Los Angeles, New Orleans a Portoriku, ale několik scén se odehrávalo i v hlavním městě Bolívie, La Plaz. (hansel97)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Reklama

Reklama