Reklama

Reklama

Deník vražedkyně

  • Velká Británie Journal of a Contract Killer

Obsahy(1)

Stephanie (Justine Powellová) kdysi pracovala pro italskou mafii, pak začala nový život, ale minulost ji přece jen dostihla. Pokud nevykoná to, co po ní chtějí, už nikdy neuvidí svou sedmiletou dceru. Jenže to neznají Stephanii. Její pomsta bude krutá...  Britské akční kriminální drama, které bylo natočeno podle skutečné události, vypráví příběh půvabné Stephanie (Justine Powellová), která musí zachránit svou unesenou sedmiletou dceru. Kdysi pracovala pro italskou mafii jako námezdná vražedkyně, ale pak chtěla začít nový život v Londýně, aby se mohla starat o své dítě. Jenže minulosti se utéct nedá. Mafie si ji najde a nabídne jí obchod - udělá pro ni poslední „džob“, jinak už svou dceru neuvidí. Takovou nabídku nelze odmítnout, jenže Stephanie, která svou dceru miluje nadevše, je profesionálka, která svou práci umí. A její pomsta bude krutá… Režii má Tony Maylam. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Odveď spolehlivě práci a necháme tě být." V tomhle bych mafiánům věřil, protože ti vždycky dodrží slovo a nechají bez problémů vystoupit z byznysu každého, kdo něco ví. Anebo nenechají? Ono je to celkem jedno, protože Stephanie mi byla nesympatická s bouchačkou i v posteli a tak mi bylo úplně jedno, jak to její povídání do kamery dopadne. Naštěstí to dopadlo a netrvalo to ani tak dlouho, abych nudou začínal přemýšlet o tom, jestli jsem neměl čas strávený s filmem strávit spíše tím, že bych někoho unesl, zabil nebo osouložil. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

5.3.2011 ~ Ne ne ne, tohle za čas nestojí. celé jsem to ani nedokoukal, na to si zase svého času dostatečně vážím. Béčkově blbé zpracování, herecké výkony... ~ Doma ji jako holku asi málo mlátili přes prdel. Tedy osmadvacetiletá nána, co žije s dcerou, funí jí neustále cíga pod frňák je navíc asociální kurva, co si mezi mafií udělala jméno tím, že chrápala na koho jí ukázali a následně i zabíjela ty, na které jí ukázali. Ale ona se rozhodla, že to už nechce dělat, tak ji unesli dceru a ona se jim teď hrozně moc ošklivě mstí. Jenže problém je v tom, že je to prostě jen vysloužilá kurva a ne assassin. ~ Neskutečně nezáživná a špatná pitomost, bohužel ne tak špatná, aby to byla sranda. Do koše s tím. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Poster je mnohem lepší než celý film. Mám dojem, že to byl televizní film, ale tady to není uvedeno, to mě mate. Hlavní hrdinka byla neobyčejně nepřitažlivá (na to nejsem ve filmech zvyklá!!!). Dalo by se to např. srovnávat se Zrůdou, kdyby to ale tomu druhému alespoň sahalo po kotníky. Celé je to docela blábol, který má asi šokovat, mne to tedy spíš znechucovalo a nudilo. Nemluvě o konci, který byl nevýslovně trapný. Nepovedené a vůbec netuším, komu by se to vůbec mohlo líbit... ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Aj ked davam len dve hviezdicky, mozem povedat, ze sa na to da pozriet. Buhuzial pribeh by potreboval lepsi scenar a lepsieho rezisera. Film na mna posobil velmi televizne az amatersky a preskakovanie deja do deja, posobilo dost zmatene. Navyse som vobec nic necitil k hlavnej postave takze ma to ani do deja moc nevtiahlo. Pribeh ako taky je celkom uchadzajuci a som si isty, ze sa to dalo natocit o dost lepsie, ale toto prevedenie sa mi moc nepacilo. Dve hviezdicky patria hlavne hercom a velmi zvlastnej studenej atmosfere, ktora reziser ako tak zvladol, ale inak ma to nicim vyraznim neoslovilo. Slabsi priemer. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Není asi lehké vymanit se z chapadel mafie, pokud pro ni někdo v minulosti pracoval jako nájemný vrah, což na vlastní kůži poznává Stephanie, která nyní chce na svou minulost zapomenout, živit se poctivě a starat se o svou dcerku. Jenže minulost se znovu ozývá a Stephanie nemá na vybranou. Tohle je velice zajímavý britský film, mapující na základě skutečných událostí příběh jedné ženy, kterou nakonec potkalo něco mnohem horšího než smrt (přímo takhle je to v tomto filmu řečeno). Tohle ale nemohlo dobře skončit, což musí být jasné každému divákovi už po několika málo minutách, a ono to skutečně žádný veselý konec nemá, a tak to je asi dobře, šťastný konec by se k tomuto filmu vůbec nehodil (i když bych to samozřejmě hlavní hrdince přál). Příběh je to atraktivní, má spád, a jak se stupňuje celá ta spirála kolem hlavní hrdinky, tak se stupňuje i napětí. Takhle nějak si představuji kvalitní a zajímavý film, který se bude líbit i mě, protože já nemám příliš v lásce jakékoliv filmy o mafii ani krimifilmy a už vůbec ne akční filmy. Ale tady je to odvyprávěno a předvedeno tak bravurně, že jsem se ani na okamžik neměl čas nudit a celý příběh jsem si tak vychutnal do sytosti. Rozhodně se jedná o příjemné filmové překvapení s vynikajícími hereckými výkony (Justine Powell v hlavní roli je bravurní), který si nadpůrměrné hodnocení rozhodně zaslouží, a proto uděluji čtyři hvězdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama