Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Moc vtipné to nebylo, ani tak zajímavé to nebylo... v podstatě bylo od první minuty jasné, jak to skončí, ale budiž. Zase to nebyl úplně zbytečný příběh a zajímala by mě rozvodovost po shlédnutí tohoto filmu.. protože víme, jak by to dopadlo ve skutečnosti asi, že :). Na konec ještě musím zmínit, dámy, že nám to tedy přálo. Už jsem v tom filmu upadla téměř do apatie, když v tom do toho vběhl velmi obdařený nahý černoch... tak to bylo odvážné :D no a oproti tomu chlapík se zmenšeninou penisu.. jo, tak to mě pobavilo :D No a, pánové, na konci se tam do půl těla svlékne krásná žena a ukáže prsa, tak to zkuste vydržet. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Jako už v poslední době po několikáté, je zde mistrovsky a velmi nenápadně v komedii (protože se to tak o dost lépe snese) hlavní motto filmu (dost citlivé) odkoukáno z normálního života : .. zatímco neuspokojení muži většinou jen doma remcají a mezi sebou pak jen tak kecají a planě vyhrožují .. proradný ženský plemeno mlčí, nic neřekne a potom rovnou koná (čti : spustí se) .. zde to názorně předvádí Grace (i když musím uznat, že tady má tedy za životního partnera opravdu super trotla .. myslím, že až dost přehnaného) …… ach jo, já (jsem něco jako Rick) vždy ve svém životě snil a toužil po něčem takovým krásným, pohledným, milým a hodným, jako je zde Maggie .. a přitom si samozřejmě vzal podobnou blbku, jako je zde Grace .. no jo, škoda, že jsem tě nepotkal Maggie (pro nás .. pro oba) … ()

Reklama

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bobby & Peter Farrelly, Pete Jones, Kevin Barnett / Pete Jones | Produkcia: Charles B Wessler, Bradley Thomas, Benjamin Waisbren, Bobby & Peter Farrelly, J.B. Rogers, Mark Charpentier | Distribúcia: New Line Cinema Warner Bros. | Štúdio: Virtual Studios | Rozpočet: 36 miliónov $ | Tržby: 60,992,910 $ || ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Klasický Farrellyovci v netradične myšlienkovo ženskej no humorom mužsky podanej easy komédii na sobotný večer, ktorej dominuje správňak/slušňák wilson, pár tradičných fekálnych fórov a niekoľko vydarených slovných prestreliek a dialógových vtipov, morálne ponaučenie no žiadne extra tlačenie na pílu a príjemný soundtrack. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jste muž? Je vám kolem čtyřicítky? Máte jednu či více manželek? Jste ženatý asi polovinu života? A byly by nějaké děti? Pak si můžete s úlevou vydechnout, že nejste sami, kdo žije život vzdálený od svých mladicky bujarých představ a v poklidu se můžete bavit na úkor těch, kteří činí marný pokus o návrat do bezstarostného stavu. Pokud však výše uvedené podmínky nesplňujete, tak snímek vynechte a pobavte se až dorostete do milované krize středního věku. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama