Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (369)

predators 

všechny recenze uživatele

Owena a jeho kamaráda už jaksi neuspokojuje jejich vztah se svými ženami a tak nastane čas, kdy si všichni potřebují dát voraz. A co myslíte, pomůže jim to k nalezení nových sympatií k neznámé nebo zjistí, že vlatně našli tu pravou? Tak jo, asi každý někdy potřebuje odpočinek, ale je jen na každém, jak s danou příležitostí naloží. Námět není špatný, ale je potenciálně nezvládnutý s nudnými herci, dokonce i s nudným Owenem. Takto si jeho vzestup k výšinám nepředtavuju! Týden bez závazků je jako týden bez větších nápadů, nudný, bez většího napětí a zábavy... 40% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S režírováním brášků Farrellyových to jde víc a víc z kopce. Demence a nechutnosti zůstaly, fajn, ale ty poslední filmy jsou už totálně bez nápadu i bez humoru. Za týden se dá o***** celý basketbalový družstvo (ideálně juniorek), ale tady si nikdo pořádně ani nevrzne a těch pár záběrů do rozkroku Ira a černocha mě jako chlapa zrovna moc nebere. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal jako docela realisticky pojatá komedie o problémech středního věku a unavených manželství. Ale pak se to zvrhlo, kdy chlapům fakt šlo jen o to zasunout, a nakonec zahnuly jejich manželky (jak originální!). Popravdě si myslím, že většina chlapů by možná ani tak nemyslela na sex, nebo ne především, protože by jim ženské lezly na nervy, a šli by na fotbal, do hor, do hospody, prostě užít si tu chvíli klidu. Chvíli klidu bez ženských, bez dětí, nikdo nic nechce, neotravuje. Nevím, tohle mi přišlo svým myšlením mimo realitu, poněkud zvrácené á la Vejdělek a jeho Ženy v pokušení a Muži v naději, a vlastně mi to nic nedalo, nepobavilo a ani k zamyšlení zde nic není. Ale jsem rád, že jsem po čase viděl Christinu Applegate. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Komedie typu American Pie, která má všechny pro i proti zcela odpovídající žánru. Fekální humor, sprostá slova, sex, sex, sex... Zároveň si ale v této přiblblé komedii poslechneme mnoho postřehů z manželského života. Nedělám si iluze, že někdy alespoň zdánlivě pochopím americký styl života, jedno ale mají všichni chlapi společné. A o tom především je v této komedii řeč. Myslím, že nejvíc se budou smát padesátníci, ti už rezignovali. Čtyřicátníci žijící v manželství se zasmějí, zamyslí a chytnou lehkou depku, a ostatní...ty to nebude asi bavit vůbec. Ale já úplně vidím svý vrstevníky, když dostanou volno od starý a slintaj při pohledu na každou servírku...(a mě to asi taky čeká)... mnoho věcí je tu ze života, a kdo to popírá, onanuje ještě dnes...70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie pojednávající o tom, že i když máte možnost hřešit, z lásky ke své ženě to neuděláte. Prostě jen další kýč. Čekal jsem, že se alespoň zasměju, ale těch gagů bylo pomálu a dialogy taky příliš nebavily. Přesto dám 50%, protože i přes okatá negativa tu byli herci, kteří mi nebyli protivní a i když jsem se příliš nesmál, vyloženě jsem se nenudil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama