Reklama

Reklama

Muto

(festivalový název)
  • Argentina Muto
Krátkometrážní / Experimentální / Animovaný / Sci-Fi
Argentina, 2008, 7 min

Režie:

Blu

Obsahy(1)

Zvláštní surrealistická animace vytvořená na veřejných zdech uvnitř budov v Badenu a na venkovních zdech Buenos Aires. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Způsob animace mistra Blu a její vlastní zpracování je nehoráznej mazec, normálně mi spadla čelist, tohle je něco neuvěřitelnýho. Surreálná streetart animace, která nás provazí vnitřními i venkovními zdi, podlahami a stropy :-). Forma zde sice trošku dominuje nad obsahem (který je v podstatě volným proudem úžasné studnice tvořivosti a radosti z tvoření), ale v tomhle případě je to zcela evidentně účel a já na tom nevidím nic špatného. Pastva pro oči!!! Už se těším na další Bluovy počiny. 10/10 ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Originálně psychedelický snímeček :) Bohužel jsem na něj koukal poprvé, když mi bylo trochu nevolno.....No, trochu hodně nevolno.......No prostě mi bylo špatně asi jako těm dvěma jedinejm týpkům co zařvali v černobylu (jeden řval: Vypni to!! a druhej: Nejde to!!)...no a z té roztřesené kamery a celkem nehezky krásného snímku na mě začal žaludek hulákat co že to tam nahoře mám za párty, že by se přišel taky mrknout :o) Napoprvé tedy tak za tři, ale napodruhé, a teď už nevím ani napokolikáté, jednoznačně za pět!!!! Tudíž má rada zní: Nekoukat když vám není volno!!! ;)) ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Jako jakýsi showreel, prezentující schopnosti autora, je to víc než uspokojivé, jako krátký film ale z mého pohledu vůbec. Celé je to samozřejmě originální a stylové, ale možná až moc surreálné a samoučelné, bez nějaké výpovědní hodnoty. Jen možná až masturbační vršení nápadů bez nějaké pevné kostry, ve kterém nějaký odkaz nebo skrytý podtext nenajdete. Alespoň já nenašel. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Naprosto facinující a inspirující street art project... za to obří potlesk. Zpracování se jen klaním. Ovšem to, co už je tam znázorněno mě vůbec nechytlo a nelíbilo se mi to, což pro mě značně narušuje jinak skvělou ideu. Prostě ty ruky, nohy a hlavy byly divné. 3-4* K vidění zde: http://vimeo.com/993998. ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Škoda. Nápad vynikajúci, autor vie bezpochyby pekne kresliť..but what´s the point?! Po krátkom čase mi začalo liezť na nervy, že zo všadiaľ niečo vybiehalo, potom sa to nakopilo, vytvorilo človeka a zase z neho niečo vybiehalo. Za skvelý nápad pridávam hviezdu, asociácie ,,čo by z čoho mohlo vyliezť,, to pekne poondili. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama