Reklama

Reklama

Ronnie Coleman - The Unbelievable!!

Dokumentární / Sportovní
USA, 2001, 82 min

Hrají:

Ronnie Coleman

Obsahy(1)

Ronnie "The Unbelievable!!" Coleman zachycuje osobní život a trénink Ronnieho v roce 2001 při přípravě na soutěž Mr. Olympia. Prožijte společně s králem kulturistiky bolest ze zdrcujících tréninků, v nichž překonává nadlidské váhy: hluboké dřepy zažijete s 265 kg, mrtvé tahy s 365 kg, tlaky s 90kilovými jednoručkami. Máte pocit, že sníst 2 kg kuřete za den je nemožné? Ano, vše na tomto DVD je doslova neuvěřitelné! Však bylo kritikou i fanoušky hodnoceno jako nejlepší DVD s Ronniem Colemanem v historii! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Kdo to neviděl, snad by tomu ani nemohl uvěřit. Vzhledem jen obyčejné tréninkové video, kterému však Ronnie svým přístupem dodává nezaměnitelnou jiskru a ať už se o bodybuilding zajímate nebo ne, musíte se dívat až do konce a obdivovat, žasnout a smát se spolu s ním ať už u jeho nadlidských výkonů, tak u i jeho přípravy výživové. Komentář je zbytečný, to je třeba vidět na vlastní oči. A jak na začátku varují: "Tohle doma nezkoušejte" ;-). ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

"Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy." Jo, Ronnie Coleman v době, kdy měl tu nejlepší formu, co mohl mít. Jeho řvaní "Light weight baby!" při těžkém tréninku s těžkými váhami je legendární. Nejlepší je určitě trénink zad a nohou, které dokážou krásně namotivovat. Ovšem ne každý, kdo jde do posilovny, se na tohle může dívat. ()

Reklama

Expertt 

všechny recenze uživatele

Lightweight baby! Jep jep!! Výborný, motivující, inspirující dokument o legendě bodybuildingu Ronniem Colemanem. Škoda, že se v dokumentu neobjevilo více z osobního života..ale na druhou sranu, to je asi jen málo komu příjemný. Někteří tu srovnavají kulturistické legendy a jejich váhy, použitou zátěží nebo objemy, ale už nikdo neřeší rozdíl 20-ti let aktivní působnosti daného borce. Přitom kulturistika dnes a před 20-ti lety byla uplně někde jinde a s tim i přístup k hodnocení nebo formování postavy. Tito velikání jsou všichni legendy své doby za daných podmínek a nelze říci, že jeden je lepší jak druhej. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Člověk, ať už chodí rád do posilovny nebo na ní úplně dlabe, se z tohoto nedozví nic přínosného. Jen čumí na Ronnieho, (je sice na co se dívat, ale když nejste gay, co ulítává na svalech, tak to vydržíte tak max. 20 minut), jak tahá činky, řve u toho jéé baby, light weight, a žere a žere a pak jede autem. Dokument úplně o ničem. To si každej magor, co rád drží v ruce činku, může natočit v garáži a prohlašovat třeba i za promo video. Příde jen mně, že Ronnie na svých 130 Kg svalů, má hlas jak ječící ženská ? WTF ! ()

Courrier 

všechny recenze uživatele

Zajímavý náhled do zákulisí života nejlepšího světového kulturisty. Mně osobně to alespoň potvrdilo několik domněnek. Tak například že kulturisti nejsou normální. Kdo by sakra chtěl vypadat jako že má elefantiózu, která se ale postupem času z přehnaně namakaných svalů změní na povadlé kusy tkáně. Never mind, jak Ronnie řekl dělejte to, co vás baví. I se všemi předsudky vůči bodybuldingu na takovéto úrovni, je to slušný snímek co si 70% zaslouží ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama