Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavným hrdinom je úspešný dizajnér Leonardo (Rafael Spregelburd) žijúci so svojou rodinou v dome na štýl Le Corbusiera. Raz ho z každodenného stereotypu vyruší zvláštny buchot. Zdesený zistí, že jeho sused Victor (Daniel Aráoz) sa rozhodol, že si dá vytvoriť v stene blízkeho protiľahlého domu veľké okno, aby získal trošku slnečných lúčov. Leonardo považuje tento nadštandardný zásah do súkromia jeho rodiny za katastrofu a rozhodne sa všetkými možnými cestami vrátiť veci do pôvodného stavu. (rudeboy)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Na Argentinský poměry to má celkem koule. Děj slušně propracovaný, hudba ujde. Průser je však dramatizace a herecké obsazení. I když herci jsou pro nás spíš exotický, než nesympatický. ()

alimatye 

všechny recenze uživatele

Na tak zaujímavé prostredie príliš banálna zápletka, ktorá sa ťahá celým filmom čo už prekračuje do nudnosti. Niektoré scény boli zaujímavé aj sa tváril byť vpohode natočený no koniec koncov neoslovil. Ak máte vzťah k architektúre tak sa pokocháte Le Corbusierom, potom je tam aj trochu z psychológie divných ľudí ale predpokladám že väčšina ľudí ho bude pokladať za nudný. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dva argentinci tam jančej kvůli jedný šterbince. Smutný na tom je to, že se jedná o štěrbinku ve zdi a ne v ženský. Škoda, že ta díra ve zdi neměla pusu, zazpívala by těm dvěma přecitlivělejm evženům Don't Cry for Me Argentina a za všeobecného dojetí by se objevily závereční titulky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v argentinském Bueno Aires. (Terva)
  • Jde o čtvrtou spolupráci mezi Argentinci Mariano Cohnem a Gastónem Dupratem. Jejich předchozí společné projekty jsou El Artista (2008), Yo Presidente (2006) a první Enciclopédia (2000). (Terva)

Reklama

Reklama