Reklama

Reklama

Friday the 13th: The Storm

Krátkometrážní / Horor
USA, 2009, 14 min

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický kraťas k Friday the 13th, od fanúšikov pre fanúšikov, ktorý vyniká predovšetkým skvelou technickou stránkou a spracovaním. Skôr než k starším dielom, ktorým sa nenápadne a miestami i nápadne (trochu silená spacáková scéna) snaží vzdať hold, by som ho však radil k nedávnemu remaku. Myslím, že dej nijak výrazne spomínať netreba, snáď len, že niekoľko mladistvých si počas búrky vyhliadne Jason a porobí s nimi poriadky. Samotný Jason vyzerá z predu síce ok (vďaka maske:), no zo zadu a z iných uhlov je to už horšie a pripomína skôr zmäteného údržbára. Tiež strašidelné to moc nie je, ako tak sa to rozbehne až pri konci. Ale ako krátky fanúšikovský bonus je to fajn. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Značně a viditelně amatérské. Především v kameře a hereckých výkonech. Lehce erotický úvod s dívkami na pláži byl poměrně nečekaný, nicméně svým způsobem hezký. Hlavní blonďatá "hrdinka" mi však příliš sympatická nebyla, a její výkon bych také rozhodně nevyzdvihla. Celý děj tak v podstatě stojí na jakémsi špetku atmosféry noční, bouřlivé noci a postavě Jasona, jehož podoba zůstala zachována. Nejlepší a nejvydařenější pro mě byla, jen "záblesk" trvající scéna, kdy blesk, za dopadajících kapek, ozáří Jasonovu masku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle ty fanouškovské tematické krátkometrážní kousky jsou dost ošemetné. Koupit si kostým a masku oblíbeného hrdiny/postavy umí každý retard, pokud k tomu má příležitost a chuť, ale natočit něco smysluplného už zvládne jen malé procento. Tento kousek patří k čistému průměru a je škoda, že se děj neodehrával u jezera (no i když na začátku tam máme dvě opalující se dívčiny a jedna se dokonce i svlékne), ale v domě za deštivé noci. Na řadu přijde pár mordů – žádná extra přehlídka nějaké originality se sice nekonala, ale v rámci možností se na to dalo dívat. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát **, jelikož mě neskutečně štvalo hrozně dlooouhé kecání. Nicméně, díky technické stránce, atmosféře posledních minut a několika dobrým scénám (viz např. poslední věta Alusky88) musím *** dát. Friday the 13th sérii mám moc rád a jsem proto dost potěšen, že v tomto kraťasu měl Jason také tu svou krásnou hokejovou masku. :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Teda nič moc poviem vám. Nejde o to, že to bola amatérina, ale o to, že aj amatér môže mať v sebe talent. Títo ( okrem maskérov a možno aj tej kamery ) ten talent postrádajú. ()

Reklama

Reklama