Reklama

Reklama

Sestřino tajemství

(TV film)
  • Kanada A Sister's Secret (více)

Obsahy(1)

Keď jej brat spácha kvôli priateľke samovraždu, rozhodne sa pomstiť.  Janein brat-dvojča Sean spácha samovraždu, pretože nedokáže cez seba preniesť, že sa s ním rozišla jeho priateľka Katherine. Ich matka sa z toho úderu už nikdy nespamätala, a tak sa Jane musí o ňu starať. Časom prestane vládať, je toho na ňu priveľa. Za všetko zlé, čo sa kedy jej rodine stalo, viní Katherine. A tak si želá len jednu jedinú vec - pomstiť sa Katherine. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, to nebol film toto. Kam sa hrabe slovenská kinematografia na tieto kanadské skvosty. Inak Alexandra Paul tam pôsobila tak ohavne, že to vyzeralo ako keby jej natiahli kožu priamo na lebku a jedna buľva dobre nesedí. Teda videl som niekoľko rokov staré mŕtvoly, ktoré boli pohľadnejšie. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si znepřátelíte atraktivní blondýnu, nečekají vás dobré vyhlídky. Ještě horší, když má taková blondýna bratra, který spáchal sebevraždu kvůli rozchodu s vámi. To už pak rovnou čekejte pomstu s velkým P. Tohle přesně potkalo někdejší plavčici Alexandru Paul, která vlezla do podprůměrné produkce, dala se všanc debutantovi Anthony Lefresneovi na režisérské stoličce, který se nikterak režijně nezlepší ani za dalších dvacet let, a možná věřila, že z toho vyleze kloudný tv thriller. Tak pokud se na to dalo dívat, tak určitě ne kvůli ní. Velkou zásluhu na sledovanosti má její rivalka v záporné roli Cynthia Preston. A její herectví na tom také nemá až tak velký podíl, prostě její vzhled zastínil hlavní hvězdu. Film sice navnadí na ukrutnou pomstu, jenže ta se odvíjí nudným směrem. Psychicky narušená žena spíše dělá vítr ve firmě objektu své nenávisti, na řadu přijde falešný e-mail o výpovědi z pracovního poměru firemních zaměstnanců, dojde i na nějakou tu hrozbu vydírání vlivného muže i vraždu, k osobní vyhrocené konfrontaci mezi dvěma ženami skoro ani nedochází. A kde je nuda, není ani památky po napětí. Produkčně film v ničem nevyniká. Vše je vyvedeno v levných nákladech, což by až tak nevadilo, kdyby film poskytoval vzruch. Alexandra Paul ve své roli působí dost asexuálně. Jen těžko věřit tomu, že v minulosti čupěla nad něčí chloubou a ne nad mraveništěm, které se chystala pomočit. Prostě postelový typ ženy to fakt není. Od tohoto tv kanadského thrilleru se nedočkáte závratné kvality. Holdujete-li podrůměrnosti v oblasti televizních filmů, pak se budete tetelit z každé scény. 4/10 ()

John80 

všechny recenze uživatele

TV Thriller o pomste sestry za bratovu smrť ,ktorý neuniesol rozchod so svojou priateľkou  Pomsta sestry vs.priatelka 2* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalší naivný film, kde z pani "kosť a koža" Alexandry Paul robia krásavicu a ešte si dovolili tvrdiť, že to je natočené podľa skutočnosti. Dokonca zašli tak ďaleko, že hrala postavu do tridsať rokov, pritom reálne mala 46 a výzorovo tak šesťdesiat. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama