Reklama

Reklama

Ukradený život: Exkluzivní video

(TV film)
  • USA Reckless Behavior: Caught on Tape (více)

Obsahy(1)

Mladá atraktivní učitelka Emma Normanová je oblíbená u žáků, ctěná jejich rodiči a chodí se sympatickým hasičem Davidem, s nímž plánuje společnou budoucnost, přestože se v některých názorech rozcházejí. Když ji kamarádky Stephanie a Lorraine nabídnou víkendový výlet do San Diega, nechá se přemluvit, čímž udělá největší chybu v životě. Zpočátku vše vypadá báječně. Počasí je krásné, pláže prohřáté, společnost početná a drinky skvělé. Potom se však kamarádky seznámí se pohledným Gregem Vlasim a jeho kamarádem Jimmym, kteří společné chvíle na pláži a jachtě natáčejí profesionální kamerou. Skromná a spořádaná Emma se nechá unést uvolněnou atmosférou a pod vlivem alkoholu se přidá ke kamarádkám, které flirtují s novými společníky, a nechá se vtáhnout i do hry o nejlépe předstíraný orgasmus. Netuší, že Greg, který vše natáčí, je producent pornofilmů a jeho úmysly nejsou tak nevinné, jak by se mohlo zdát. Zanedlouho totiž Davidův kamarád objeví na internetu video, v němž Emma hraje. V jediné chvíli tak dívka ztratí snoubence i přátele. Vzápětí přijde o práci, důvěru svých nejbližších a úctu městečka. Dokonce i firmu jejího otce začnou lidé kvůli nahrávce bojkotovat. Navíc se objeví slídil, který ji začne sledovat, dokonce se vloupe k ní domů a pokusí se ji znásilnit. Emma upadne do těžké deprese. Nechce však trpět za něco, co neudělala, a rozhodne se prokázat, že video je falešné a vzniklo sestřihem. Marně však žádá o pomoc policejního šéfa i úspěšného právníka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

alambert 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek musím říct, že jediný důvod, proč na tenhle film koukat, je Odette Yustman/Annable. Jinak si troufnu tvrdit, že tak od poloviny filmu budete netrpělivě čekat na konec. A i ten poměrně překvapí svou nudností. Film asi měl nést něco jako ponaučení pro holky. Jestli se to povedlo posudtě samy, vy holky. Na mě to žádný dlouhodobý dojem nezanechalo ;-) Už název mi připadá dementní a věřte, že nezůstane jen u něj. To nejdůležitější, co mi vadí je vůbec děj. Zfalšování videa okay, stává se, určitě. Ale nějaké další sledování, lehání do cizí postele a očuchávání koupelny už je, dle mého názoru, dost mimo. Další věc jsou herci, kteří povětšinu času nijak nevadí, ale v rádoby vypjatých situacích překvapí trapnými výkony. Dále mi vadilo třeba vypálení obchodu, jako zastrašovací manévr=trapný, ohraný a nehodící se kýč. A z těch důležitých věcí už zbývá zkritizovat jen dialogy, které místy nelze hodnotit jinak, než jako trapné, nudné, odporné a lehce feministické kecy. Hlavně mě doslova znehutil jeden dialog při dávání výpovědi. Cituji: "I když se ukáže, že je to lež, vždycky to bude v papírech. Na každém pohovoru to tam bude." WTF? A nakonec už jen rada v duchu tohoto filmu. Když vás někdo pronásleduje, zalezte hluboko do lesa, kde nemáte šanci, že vám někdo pomůže. Prostě jedna hvězda v podstatě jen za sexy Odette Yustman a za sympatický začátek filmu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Místy neuvěřitelně naivní a povrchní. Chvílemi jsem netušil, zda to nemám brát jako recesi. Nicméně Odette Yustman má překrásné pozadí, Odette Yustman má překrásné pozadí, Odette Yustman má překrásné pozadí.. dobrou noc. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama