Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 10 (1981) (série)


Ohlašovna požáru (S10E30)

(epizoda)

Obsahy(1)

Nesmělý vojín Karel si vyhlédl v místě vojenské služby hezkou dívku a snaží se s ní seznámit. Ta jej však odmítne s tím, že má s vojáky špatnou zkušenost. Karlův podnikavý kamarád dívku telefonicky kontaktuje a domluví kolegovi rande. Na něj však nečekaně přichází dívka Slávka ze stejného domu... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská povídka o nesmělém vojákovi, který se chce seznámit s jednou dívkou, ale osud tomu chtěl, že nakonec díky svému kamarádovi se seznámil s jinou, ale o to milejší ženou, kterou si později opravdu vzal. Ničím významná povídka. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typická lidová televizní povídka té doby. Pokusy o vtip, třeba se u některých diváků chytí, potěší. Ale výsledně o dobrácky laděné příběhy, které končívaly dobře. Škoda jen, že lidský život je složitější. ()

baxz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ledabyle natočená bakalářská povídka s přestárlými herci v rolích záklaďáků, kteří si vozí zadky po okolí kasína ve Škodě Felícii… Interiéry z různých dní jsou jako přes kopírák, stejně oblečení komparsisté, stejně zaparkovaná pojízdná prodejna, na chlup stejný počasí, prostě vše natočeno během jedné hodiny. 1* za občasný pokus o vtip jinak nemůže tahle povídka ničím zaujmout . ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama