Reklama

Reklama

Clémentine a Sébastien jsou mladí a vyčerpaní rodiče, jejichž život představuje práce a jejich děti. Jenže vše se změní k horšímu, když se k nim nastěhuje Marie-France, Sébastienova matka, jež právě zjistila, že jí byl její manžel Henri nevěrný a se svou milenkou čeká dítě. Rozrušená Marie-France se chová jako puberťák v krizi a ohrožuje autoritu i morálku mladého páru. Poslední kapkou je narození Sébastienova nevlastního bratra a především blažená euforie, kterou v Henrim vyvolalo nečekané otcovství v pokročilém věku. Všichni v rodině jsou zmatení a jasný generační řád se obrátí vzhůru nohama. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z průměrnosti tloustlo, byl by tohle hezký dokument ze života velryb. Ostatně, z téhle rodiny by se v moři nikdo neutopil. Archimedův zákon by to jistil a duté hlavy spolehlivě udržely nad vodou. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie, Léa zraje jako víno. Zajistila si také kvalitní herecký ansámbl. Jocelyna Quivrina je škoda, vytvořil s Aïssou Maïga velmi roztomilý pár. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Uletená, vtipná, ľahká francúzska komédia s neuveritelnými scénami, príliž veľa náhod a veľa situacií, čo by sa v reale asi nikdy tak po kope nestretli. 3 z 5 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nudná a pofidérní Francie, které je v dnešní době plno. Dokonce víc, než by člověk vůbec tušil. A jelikož je francouzský film v Česku oblíbený, sypou tu distributoři jeden kousek za druhým a ve skutečnosti je opravdu málokterý komediálně na takové úrovni, že by si zasloužil pozornost. Tenhle se řadí mezi tu typicky bláznivou Francii, který ale ten naprosto typický francouzský humor neumí do filmu vůbec zapracovat. Ve většině případů je to tedy naprosto trapná fraška. Ale těch je... ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nepochopila co tím chtěl ,,básník" říct, asi se mi někam ztratil smysl pro humor. Uječený film bez nějaké myšlenky s Nathalie Baye v roli matky, která se chovala jako rozmazlený fracek. Nic víc, jenom otrava. I ty dvě jsou moc. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama