Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otrávená stereotypním životem kazatelovy dcery, se dvacetiletá mladá Angie Kingová rozhodne vyrazit do světa. Chce zkusit využít svůj okouzlující hlas a přidá se ke gospelové show. Jenže brzy zjišťuje, že tenhle život na cestách není to, co si představovala. Může se však vrátit domů a přiznat, že nic nedokázala? ...navíc k otci, který jí zavrhl?  V tomto moderním převyprávění pohádky o marnotratném synovi, zasazeném do prostředí gospelové hudby, představuje postavu syna tentokrát dcera. Mladá Angie Kingová svému otci, který je kazatelem, samozřejmě pomáhá jak může. Pracuje pro církevní komunitu, zpívá v kostele, ale jejím snem je vyrazit do světa a zažít nějaké dobrodružství. Láká jí sláva a charismatický zpěvák Devlin Mitchell, a tak se přidá k jeho putující gospelové show. Bohužel nakonec zjistí, že její sny a realita jsou dvě velmi odlišné věci. Dovolí jí její hrdost ... a její otec vrátit se zpět domů? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Kriste ježíši! Začíná film v televizi... říkám si, že může být fajn jít do něčeho jen tak, aniž bych o tom cokoli věděla. Bohužel to nebyl dobrej nápad. Hlavní hrdinka byla vážně divná, dialogy místy až děsivě hloupé. Co mě zaujalo, byla postupná psychická a následně fyzická manipulace. Ale už nikdy... nikdy více. ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

No, takže tohle ztroskotalo už na hlavní hrdince ..Fňukna jedna, celý film tam bulela a snažila se vyvolat dojem chuděrky .. na mě vyvolala dojem akorát tak potřeby jí pořídně profackovat, stejně tak scénáristu a režiséra ..zkrátka o ničem a dost zbytečný ..mé svědomí mi ale nedovolí dát odpad, neptejte se proč - nevím ...asi tu jsou i horší filmy .. ()

Reklama

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Určitě moc pěkný křesťanský film,který zaujme především mladé lidi,na které byl určitě zaměřený. Já myslím,že lidi,kteří vůbec neznají gospel a jejich hudbu atd,vůbec nepochopí o čem film je a ani se jim moc líbit nebude.Příběh je slabší,ale velmi dojemný. Ale proč dávám tak vysoké hodnocení především kvůli krásné hudbě. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Poctivá, slušná křesťanská dívka z maloměsta se zabouchne do těžkého, svalnatého frajera - začínajícího zpěváka. Uteče z tepla rodinného domku od svého milujícího tatíčka aby záhy dostala od "muže svých snů" zcela nepřekvapivě průplesk a poučena se připlazila zpátky ke křížku. A to doslova, neboť tatíček je evangelikálním biskupem. Od úplné popravy to zachrání jen tu a tam slušné hudební číslo - s rezervou... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama