Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak se točila nová česká výpravná filmová pohádka v režii M. Cieslara. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

hippyman 

všechny recenze uživatele

nijak zvlášť mě to do kina na vílu netáhlo, po shlédnutí tohoto filmu mám chuť to vidět ještě menší. ale třeba se pletu a bude to pecka - nějaké české novodobé pohádce už bych to opravdu ze srdce přál. film o filmu průměr... málo zajímavostí, rozhovory nudné, natáčeno snad na digitální fotoaparát... děs běs. 50% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

... aneb jak odradit od sledování pohádky. Nevyužitý prostor - proč tvůrci místo zajímavostí z natáčení zařadili anketu, v níž se členů filmového štábu ptají, kterou pohádkovou bytostí by chtěli být a jaká pohádka se jim nejvíc líbí??? ()

Flakotaso

všechny recenze uživatele

Nudný film o filmu, kde jsou všichni protagonisti znudění a Donutil tam samotný film neskrývaně kritizuje :) Tohle asi moc lidí nenalákalo. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nic moc film o filmu, který jsem zhlédl až po samotném filmu. Zklamalo mě, že zde nevidíme některé rozhovory. Např. s Vlasákovou, Dejdarem a Labudou. Akorát se dozvíme, že Donutilovi se líbí Pyšná princezna:-) Každopádně pohádka se celkem povedla a divím se, že ji vidělo tak málo uživatelů ČSFD (komentář píšu měsíc po premiéře). ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

JEDNÁ SE PŘEDEVŠÍM O ZPOVÍDÁNÍ HERCŮ Pohledu do zákulisí, do kostymérny, do střižny se nepodíváme. TELEVIZNÍ REPORTÁŽ ()

Reklama

Reklama