Reklama

Reklama

Agent pohraniční stráže Jim Rhodes (Steve Austin) právě přišel o manželku. Na její ztrátu se snaží zapomenout hluboko v lesích Montany, kde vychovává svou dceru. Když se mu ji ale ozbrojená skupina pokusí unést, je Jim rozhodnutý zabíjet. (ssfan)

Recenze (58)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku to vyzerá ako paródia a potom to pokračuje v rovnakom otravnom klišé duchu, ako je napríklad problém otec-dcéra. Austin, aj keď je v krku hrubší než ja v páse nemá toľko charizmy aby potiahol film o úroveň vyššie a takí Roberts, či Daniels ho hravo v tomto dajú dole, ale nemajú zas toľko priestoru. Ale dcérenka šťavnatá, to teda hej... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Distribučný názov debilný... Inak ide o slušné béčko. Vzhľadom na príbeh, ktorý sme tu už mali sto krát a väčšinou lepšie použitý (DIVOKÁ RIEKA, RAMBO, ŠTVANEC, CLIFFHANGER) je to len dvojhviezdičkovka, ale nenudí. Lesné prostredie je nádherné, herci sú dobre obsadení (po dlhšej dobe zaujímavý záporák), Austinove akcie solídne nasnímané. Treba na rovinu povedať, že je to totálna béčkovina, ale solídne spravená... ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

No žiaden prúser sa nekonal. Obstojná vec, ktorá ma vôbec neurazila. Gary Daniels celkom cool postava. Ale málo využívamný. Nielen tu. Mohol si kľudne prehodiť role s Austinom. Inak aj Austin trochu nevyužitý. Film skrášlujú dve super hot girls, ale toho oblečenia mali na sebe priveľa :-( Keby ale Waxman pridal trochu viac akcie, vyvaroval sa pár chybičkám a ubral na nelogickosti?!? Mohlo to byť veľmi husté béčko. Takto len za 55% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Akce 6/10/// PLUS: Steve Austin má konečně hlavní roli, Eric Roberts a Gary Daniels potěší, rovněž Gil Bellows jako hlavní padouch překvapí, mám rád postupnou vyvraždovačku šmejdů, hudba, potažmo atmosféra taky patří k tomu lepšímu MÍNUS: jednoduché béčko, které je předvídatelné, akce je spíš mnohokrát viděná než kdovíjak originální, dialogy jsou spíš špatné./// Shrnutí: Trochu tuctové béčko, které ničím novým neohromí a je tak vhodné pouze na jedno odpočinkové zkouknutí. Nicméně není špatně natočené. Choreografie soubojů má něco do sebe, kamera i střih jsou umírněné, takže je něco vidět a to považuji za docela důležitý faktor. Snad jen kvůli rozpočtu se točilo převážně v exteriérech, běhalo po lesích a působí to jako by na nic většího nebyly peníze. Přesto existuje spouta horších filmů, takže tomuhle dejte šanci./// Celkem 60%/// ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hunt to Kill jsem ochoten dát maximálně tak 2*, a to jsem ještě hodný. První je za dcerku hlavního hrdiny, respektive za její představitelku, která hraje sice na hovno jako ostatní, ale jinak je to fakt vymazlená kočička :-), no a druhou za jednu jedinou scénu, která mě za celou dobu trvání filmu vážně bavila, a to za souboj Steva Austina a Garyho Danielse. Takový koule kdyby měl celý film, byla by to sakra nálož. Bohužel, tento fakt vychytaný souboj je ale tím jediným záživnějším momentem, ve zbytku se hodně žvatlá, hádá, chodí a párkrát i dokonce běhá, což je pak to nejdivočejší, co se tu vůbec děje. Na film, ve kterém hraje hora jménem Stone Cold je to zatraceně málo, navíc jeho samotný herecký projev snímku také opět zrovna dvakrát nepřidal. Zápletka je jinak dost nudná, žádný moment překvapení, žádná drsnější scéna, žádné napětí, ani sychravé a nehostiné horské lesní prostředí nepřineslo tíženou atmosféru, spád minimální, likvidace zločinců slabá a úplné finále, zúčtování s hlavním únoscem, hodně mdlý žert, prostě to celé na mě zapůsobilo jako těžká zívačka. Na Steva Austina to bylo zkrátka strašně málo akční, dějově silně nevýrazný, film nebyl vůbec ničim zajímavý, je to prostě slabší béčko s nevyužitou masou svalů. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Eric Roberts, Steve Austin a Gary Daniels si společně zahráli již ve filmu Expendables: Postradatelní (2010), kde se sešli v rolích „záporáků“. (SeBig)

Reklama

Reklama