Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1972 a New Yorkem otřásá válka mafiánských gangů. Mladý, dosud neznámý John Gotti má velké plány a ještě větší ambice. Toho roku si otevře klub, kam může přijít na partičku pokeru mafián z jakékoliv rodiny, aniž by byl zastřelen, podříznut nebo zmizel beze stopy. John Gotti hraje podle svých pravidel a chystá se všechny mafiánské klany sjednotit díky jednomu velkému kšeftu - krádeži stříbrných prutů. Jestli se Gottimu podaří ukončit válku gangů a dotáhnout celou akci do zdárného konce, zajistí si tak historicky první místo mezi všemi mafiány New Yorku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

CzMilo odpad!

všechny recenze uživatele

V prvních minutách nám film ukáže přijetí Johna "teflonového dona" Gottiho do rodiny. Prima, říkám si, tak se ukažte... Bohužel, zbytek je neskutečné utrpení. Jeden den v jednom "mob" baru, kam nesmějí ženy, a kde se chystá loupež stříbra, do které, pro urovnání války, má být zapojena každá z pěti rodin. Námět vcelku umožňující rozehrát hru, místo toho dialogy s výrazy a gesty u kterých jsem nevěděl, zda plakat, či se smát, nehledě na zvraty hodné Pata a Mata, aneb co se zvorat dá - umíme. Zkrátka nízkorozpočtová fraška, která mohla mít potenciál, nebýt pana režiséra, scénáristy a herců. ()

Reklama

Roumen 

všechny recenze uživatele

Začátek mafiánského snímku přesně dle mého gusta, Sinatrovo "That's life" nás vtáhne do nenápadné putyky schované někde v New Yorku. Ale nástupce slavného Kmotra? Kdepak. Ústřední zápletkou je totiž loupež, kolem které se stihne všechno pokazit, aby ona samotná mohla proběhnout v pořádku. Kdo čekal pořádnou mafiánskou story s válkou rodin na život a na smrt, odejde stejně jako já velmi zkamán nevyužitým potenciálem se sympaťákem v hlavní roli. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Jeden deň zo života Johna Gottiho, deň v ktorom prerazil do veľkého sveta organizovaného zločinu. Snímok má ďaleko od gangsterských filmov, ide skôr o poslabšiu drámu, ktorá sa môže zdať pre niekoho nezáživná a nudná. Dej sa prakticky odohráva v Klube Sinatra, kde sa riešia všetky záležitosti plánovanej akcie. Hodnotím za tri hviezdičky, pretože ma snímok osobne nenudil, aj keď priznávam že neponúkol toho veľa. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak černě neviděl. Jasně že se nedočkáte žádných velkých jmen, na druhou stranu nikdo z neznámých tváří svojí postavu nezmrvil. Hudba, příběh, vizuální stránka apod. taky nepatří mezi špičku, ovšem platí to samé co o hercích- jako hrůzu to označit nemůžu. Vyprávění bylo fajn a oceňuji přívětivou stopáž. Moje hodnocení trochu sráží, že jsem se v pár momentech dokonce i zasmál, což ale zřejmě ve vážně míněném snímku nebylo cílem. A pokud tedy ano, potom se tvůrcům omlouvám. Hezkých 70 %. Oblíbená část- manželčino ukazování fotek od FBI ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama