Reklama

Reklama

Michael Jackson: Odkaz

  • USA Michael Jackson: The Legacy
Dokumentární / Hudební
USA, 2009, 57 min

Hrají:

Michael Jackson (a.z.)

Obsahy(1)

Král popu v profilu in memoriam. Hlína na Jacksonově hrobě je stále zkypřená a už se objevují bouřlivé spekulace, že zpěvák nezemřel bez cizího zavinění, ale že jeho skon byla úkladná vražda. Důvod? Samozřejmě peníze. Michael Jackson se sice na sklonku života topil v dluzích, ale i tak by šlo o potenciálně velmi zajímavý terč. Nezapomínejme, že krom jiného vlastnil práva na skladby Beatles, jejichž hodnota se odhaduje na miliardu dolarů. Nejbouřlivěji hypotézu vraždy obhajuje Michaelova sestra La Toya Jackson, která je neochvějně přesvědčena, že bratrovi do hrobu někdo pomohl. A že nebyl sám. Podle La Toyi šlo o spiknutí, jehož cílem bylo dostat se k Jacksonovým penězům. ?Vím, kdo to udělal, ale z pochopitelných důvodů to neprozradím. Navíc policie stále provádí šetření, prohlásila v rozhovoru pro britský list News Of The World La Toya Jackson. Dodala, že Michael měl větší cenu živý než mrtvý a že navíc těsně před smrtí z Jacksonova domu zmizely šperky a hotovost. Dále se sestra slavného bratra rozpovídala v bulvárně laděné tiskovině Mail On Sunday: hřímala, že jejím bratrem bylo postrkováno jak s hračkou, že ho ?kdosi" donutil k podpisu smlouvy na padesát koncertů, že byl závislý na lécích a beznadějně osamělý. ?Nebudu mít klid, dokud nezjistím, kdo mého bratra zabil," zahrozila pěstí La Toya. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála megastar na této planetě. proto je zajímavé pro jeho sympatizanty vše co se dělo v závěru jeho života. když měl své aféry, tak se nechal někdo kdo pořádal jeho jediný koncert v ČR, že nyní už by nevyprodal ani Lucernu. Takové názory může mít jen člověk neobeznámený se stavem popularity M.J. Zajímavý a významný člověk pro svět wordmusic, a ten značně osiřel, neb hodně se jich wordmusic věnuje, ale jen málokdo dosáhne být tak přitažlivý jako M.J. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jako dokument průměr. M. Jackson vynikající. Dozvěděla jsem se pár věcí, které jsem ani nevěděla. Říkám si, že je škoda, že se narodil do tak těžké doby pro černé. Ale kdo ví. ()

Reklama

Pussycat18 odpad!

všechny recenze uživatele

Perfektní příklad toho, jak by dokumetny vypadat NEMĚLY! O to víc, když je dokumentovaným člověkem osobnost jako Michael Jackson! Ať je osobní postoj každého z nás k němu jakýkoli, neměl by být pochyb o jeho odkazu hudebnímu světu ( o jiných odkazech světu nemluvím, to je věc názoru). Takováto persona si zaslouží víc než midi průžez videy z youtube.... navíc dějová linie tam a zpátky také není to pravé ořechové. Příště lépe, prosím! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Já ho nemusel nikdy, ale zanechal na naší planetě kus dobré práce. A to, co se stalo potom, by nemělo překrýt to dobré. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Narychlo spíchnuté informace z wikipedie s několika archivními záběry. Výpovědní hodnotou mi to připomnělo This is It! (což je urážka:)). Čekám, až jméno Michael Jackson vezme pod svá křídla nějaká režisérská osobnost... asi se nedočkám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama