Reklama

Reklama

...a poslední kouř

všechny plakáty
Česko, 2006, 60 min

Předloha:

Jan Pelc (povídka)

Obsahy(1)

Film obsahující tři povídky od spisovatele Jana Pelce.

První povídka Padlý anděl vypráví o Davidovi a Lence, která jej opustila. Anděl, který náhle spadne z nebe, mu dopomáhá získat Lenku zpátky.

V druhé povídce (Sen starých mániček) se setkají tři máničky, aby společně oslavili koncert kapely Kiss, ale jejich večer se nepodaří, tak jak by měl.

Třetí povídka (Poslední kouř), která je zasazena do budoucnosti, poukazuje na kuřáka, jenž prochází všemi stádii zákazu kuřáctví, kde fiktivní strana nekuřáků prosadí, aby nebyl v Evropě přístup k tabáku. Tento kuřák chce emigrovat do Mongolské republiky, aby ho nezabili nekuřáci. (bedna001)

(více)

Recenze (2)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Padlý anděl: 37 min. Sen starých mániček: 4 min. (němý s mezititulky) Zkouřená Máňa 3 min. (Videoklip?) Poslední kouř: 17 min.  Vyrobil: KOPE ve spolupráci s nakladatelstvím Maťa, režie Andrej S Kostić ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Za zmínku stojí jen ta 1. Padlý anděl. Protože toho santusáka z parku co vytáhli někde z popelnice , toho bych se leknul i já a to za bílého dne. Jinak nekonečná láhev andělské vodky , tomu říkám skutečné peklo. ()

Reklama

Reklama