Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn v roce 2015. Ve městě vládnou gangy, vládní systémy zřejmě neexistují, všude je špína a teenageři běhají po ulicích a hází po sobě flašky...všude je zkrátka chaos a také platí "zabij nebo budeš zabit"... Juniorovi zabili bráchu a on se chce spolu s kamarády pomstít, když v tom narazí na skupinku tří holek, které chtějí vlastně udělat totéž... (skinsgirl94)

(více)

Recenze (11)

Mort09 

všechny recenze uživatele

Další Ostrovní film, který se snaží poukázat na sociální problémy sídlišti a mládeže na nich vyrůstající. V případě Shanku, je ale jakákoliv hlubší myšlenka zabita pomalu se vlekoucím dějem, a spoustou rádoby cool věci jako jsou komiksové-herní sekvence a jména postav přes půl obrazovky. Prostě propadák, jenž nemá co říct obsahově ani stylizačně. 30% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Režisérko Mo Ali (ktotodočertaje?) a majster škrabák Paľo Van Carter sa pokúsili omočiť moj nos do vedra s Hip hopovou subkultúrou a ja som tým pádom čumel na 90 minútový videoklip reznutý video hrou (nejaká adventúra či čo), kde štyria mne nesympatickí sopliaci zdolávali jeden level za druhým, až som čakal, kedy vybehne „Insert coin“. Určite ohúria mladšie nočníky, no mňa ako starého koreňa, nacvičujúceho skok do truhly, to lízlo tak na 50 spotených percent. Záverečná bitka gangov je šialene nastrihaná, hádam by sa patrilo znížiť strižní prídel koksu na polovicu. Takéto námety by mali režírovať Neveldine s Taylorom, to by boli iné prdy. Koniec hlásenia. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kdy už konečně dostane Kaya pořádnou roli? Talent na to, jak všichni fanoušci Skins zcela jistě vědí, má, tady už jí dokonce máme i na plakátu, ale stejně se poprvé objeví až na hodině osmdesátiminutového filmu, aby prohodila pár vět, přefikla jednoho z hlavích hrdinů a ukázala břicho. Sice furt lepší, než co jí střihačskejma nůžkama vyvedli v Souboji Titánů, ale pořád žádná sláva. Ostatně žádná sláva není ani Shank, jediné co si zaslouží opravdu vyzdvihnout je kamera, některé záběry a jejich stylizace byly opravdu luxusní, možná ještě neustále znějící UK soundtrack, ale jinak mě tahle anglická sci-fi verze Města Bohů v ničem neoslovila a k závěru jsem se slušně pronudila. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slabota.Kdyby ten film byl tolik akční,jako tam padlo sprostejch slov,tak to jede na 100%,a člověk tu smršť ani nestačí sledovat.Ale to neni.Neuvěřitelně roztahaný,pomalý,po tom zabití sice chvíli živíte naději že to dostane šťávu,ale pomsta je trapná,hodně se kecá,chodí vod hovna k hovnu,a nic.Promarněná šance na dobrej film.A nejhorší na celym filmu jsou ty sekvence s rapovou hudbou,to mě přímo zabíjelo.Nesnášim,hlavně když ten film stojí za bačkoru.30%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Boj o život ve špinavém zešedlém Londýně za zvuků rapu je víceméně Kidulthood z budoucnosti s Effy ze Skins. Opravdovým kladem filmu je právě obsazení Kayi a celkový vizuál, který nápadně připomíná francouzský Okrsek 13. Tím to hasne. Příběh je tak prosťoučký, až je to vlastně o ničem, dialogy stupidní a herecké výkony ústředních postav k smíchu. Škoda slušného námětu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Když přichází Junior (Kedar Williams-Stirling) do školy, je možné v jednom záběru vidět plakát k filmu Kidulthood (2006). (kukys)

Reklama

Reklama