Reklama

Reklama

Za dveřmi je vrah

  • USA For Sale by Owner
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jindy poklidné městečko Emeryville sužuje sériový vrah. Charakteristické pro něj je, že svým obětem vyřeže na hruď číslo 13 a tělo schová na jejich vlastním dvorku. Sara je mladá psychoterapeutka. Jedné bouřlivé noci zjistí, že se tento vrah skrývá v jejím domě. Sara musí využít veškeré své schopnosti, aby vymyslela jak uniknout člověku, který vraždí pouze pro zábavu. (DVD Edice)

(více)

Recenze (14)

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi filmy ve kterých se hodně mluví a je založený na třeba 3 postavách, myslím si že naopak to má své kouzlo a podle mého názoru tenhle film by nebyl špatný, ok nizkorozpočtový, dialogy ne vždy byli úplně top, ale ten point nebyl špatný. ***SPOILER*** TO ŽE ta mrcha nakonec dostala co si zasloužila, jedině fajn... No jako ono k tomu není úplně co dodat, holka, která je narušená prostě zabíjí no.... No nevidím to jako nejjorsi počin, viděl jsem mnohem horší filmy.... 6/10 - - - > 3 hvězdy ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalo sa na to pozriet, ale na moj vkus tam toho bolo malo, co sa tyka putavosti deja. Vacsinou sa tam len klabosilo, kde to aj obcas mierilo do nie moc vabivych dialogov, comu len filmu tak akurat prospelo k naznakom nudnej atmosfery. Chcelo by to trochu viacej, aby ma to bavilo sledovat bez sledovania casu, kolko mi este treba pozriet, kym bude vytuzeny koniec. ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Celý film se odehrává prakticky celý pouze uvnitř jednoho domu a s několika málo herci. Děj se dost táhne a až na, možná pro někoho, originální konec, zde vlastně není nic moc zajimavého. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Samá žena v dome s dvoma cudzími mužmi, vonku vyčíňa sériový vrah a možno jeden z mužov je ním. Náme v skutku veľmi zaujímavý no spracovanie je katastrofálne. Vedel by som si predtsavIť tento film ako 10 minútový kraťas, ale v tomto 80 minútovom prevedení je to nuda, nuda, nuda... 20%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela blbost. A to ze dvou důvodů 1) od začátku jsem věděl co se bude dít(A to se mi zas tak moc často nestává) a tak jsem nebyl ničím překvapen, a za 2) je to šílené klišé, když jsem o filmu slyšel že je to "psycho" tak jsem čekal víc a ne jen něco kde se hodinu kecá a pak 10 minut akce. Navíc herečka v hlavní roli byla tak nepříjemná že bych raději šel ven do toho deště. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. února do 21. února 2005 v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama