Reklama

Reklama

NHL Greatest Moments

všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
USA, 2006, 90 min

Obsahy(1)

Dokument o kanadsko-americké NHL, který představuje sestřih nejslavnějších okamžiků v historii NHL. Výběr nejvýznamnějších momentů není uspořádán chronologicky, dokument je rozdělen na jednotlivé kapitoly. K vidění jsou rozhovory s hráči i trenéry nebo záznamy památných zápasů doplněné originálními původními komentáři. (Blackhawks)

Recenze (4)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě užitečná vzpomínka, hlavně na 90. léta, kdy jsem NHL opravdu hltal a můj život se minimálně točil nejvíc kolem ní. Dokument mohl být klidně mnohem mnohem delší. 80% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Skvelá prechádzka históriou NHL a play off zápasov...od prvých začiatko po legendárne zápasy...emócie, góly, nezabudnuteľné okamihy..to sú súčasti tohto vydareného DVD ()

Blackhawks 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejlepší sportovní soutěž na světě !! Miluju hokej a NHL je to nejvíc, co mi může tahle hra nabídnout. Tenhle průřez historií NHL by měl vidět každý, kdo nezná nebo si chce jen vychutnat zásadní momenty tehle soutěže. Ukázky s originálním komentářem a různé archivní záběry jsou nádherné. Pro mě jako fanouška Boston Bruins, je ten nejhezčí moment, když Bobby Orr rozhodne finále Stanley Cupu a jeho památný "let" vzduchem :-) ()

havikmann 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ako fanúšika skvelý pohľad na históriu najlepšej hokejovej ligy sveta. Najzásadnejšie mementy, najväčšie osobnosti a zlomové série play off, ktoré sa navždy zapísali do dejín. ()

Reklama

Reklama