Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný spisovatel Jérôme (Maurice Ronet) celý život píše romány o svých ženách. Ženám zasvětil nejlepší část svého života. Ženy mu přinesly slávu, dobrodružství i bohatství. Ale jednoho dne si Jérôme uvědomí, že se mu všechny jeho ženy již dávno přejedly, má jich již po krk. Všechny ho zbožňují, ale také se všechny chtějí vdávat. Kdykoliv si zamane, jsou mu k dispozici. A tak Jérôme prchá od svých žen, ale na cestu si bere svoji sekretářku Claru (Brigiitte Bardot). Ani ve snu by ho nenapadlo, jak silně na něj Clara zapůsobí. (Snorlax)

(více)

Recenze (4)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Spisovatel, takovej tesilovej plejboj, už dlooouho bez nápadu, sbírá ženy, aby nakop inspiraci, ale pořád neví, kterou ... kterou... kterou... Závislej na chemikálii z euforie zamilovanosti používá dokola triky a pověry ..."víte, že jsou ve vás dvě ženy?" ... a baby mu sedaj na lep ... až na jeho sekretářku, která ho má napřed v paži. Napřed, bohužel. Že by to nemusel bejt špatnej film? 2* za 3 ženy :). ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale hlavní hombre v tomhle film byl totalní magor. Jak si proboha mohl myslet, že když bude mít tolik ženskejch, že se z něj nestane psychicky vyřízená troska. Přiznejme si kluci, že stačí jedna až tři ženy maximálně a i tak je to psychické stránce na hraně mezi ústavem pro duševně choré a spontální radostnou sebevraždou. Vůbec nejhorší psychický teror, který může žena vyvinout, začíná větou "miláčku....." Za všechny si vyjmenujme tři psycho klasiky z produkce našich krásných a milovaných tvorů zvaných - ženy. 1. "Miláčku, já vím že jsi o víkendu chtěl odpočívat, ale já bych ráda šla nakupovat do toho nově otevřeného nákupáče. Holky od nás z práce tam jdou taky ! " 2. "Miláčku, nebude ti vadit že jsem k nám na zítřek pozvala své čtyři kamarádky, chceme si už konečně pořádně popovídat. Vžďyt to finále ve fotbale na co si se chtěl zrovna v tu dobu dívat, je stejně jenom honění za míčem, takhle si s náma alespoň budeš moct povídat." 3. "Miláčku, jestli máš hlad, koukni se do ledničky". Pak přijdete za klukama na Spartu a uslyšíte " No nazdáár ty vole, hele já se včera ožral jak prase a při placení jsem šahnul ty krásný čísnici v nestřežené chvíli na kozy, hele bomba ! Co, dáme si pivčo a buřta ne ? " a okamžitě si myslíte, že jste v ráji. Ovšem i přes toto všechno bych dal ženskejm 4 a půl hvězdičky. Zde však nehodnotím ženy jako tvory, ale Ženy jako film a ten stál více měne za hovno aneb postrádal šarm a vtip .... i když Bradotka v minišatech je pětihvězdičková magahvězda. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný film, jehož vyprávění nepostrádá švih a vtip. Bohužel jsem ho ale zřel dabovaný a BB mluví česky fakt divně. ()

Reklama

Reklama