Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 13 (1984) (série)


Kufr (S13E28)

(epizoda)

Obsahy(1)

Pan Sýkora si domů přivede mladičkou Moniku. Jeho pokus o svádění však přeruší nečekaný návrat manželky Marie. Sýkora dívku představí jako ženu svého známého ze služební cesty Honzy, který si prý právě odskočil k holiči. Nechá Moniku s manželkou a jde si do hospody, kde přemluví jednoho z hostů, aby se za Honzu vydával... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

baxz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská povídka z ostravské produkce o záletném manželovy a jeho ženě, která se ho rozhodla nachytat při činu. Za celou dobu jsou úsměvné tak dva tři momenty jinak nic, chvíli to aspoň vypadá na skupinový sex, ale nakonec nuda převálcuje i tuhle fantaskní dějovou linku :-) Navíc závěr je dost patetický a moralistický, což mě nějak do komedie bakalářského typu nesedlo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typická zfušovaná záležitost ostravského studia, jejíž jediným pozitivem by mohla být stopáž. Velmi nesympatičtí a nevýrazní (ne)herci v nudném paskvilu o záletníku-idiotovi předvádí v čele s Šárským to zřejmě nejnudnější a nejtrapnější, co ze sebe dokázali vypotit, a tak mi i těch dvacet minut připomínalo tříhodinové posezení v čekárně u zubaře !! Jediné dvě věci, které mi utkvěly v této vzpomínky se patrně bohužel již nikdy nezbavím, jsou neoholené nohy slečny Moniky, kterou si Bobek přivedl domů..;) ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální. Erotoman amatér, kterýmu se derou chlupy z fakt hnusný košile, se snaží znectít mladou (ne příliš atraktivní) slečnu. Jako sorry, ale to je peklo na zemi. Za 1) jen idiot si vezme milenku domů 2) jen tuplovanej idiot jí tam pak nechá napospas manželce a zdrhne 3) jen debil tohle pošle do televize a ta to následně zfilmuje 4) jen úplná kráva (já) se na to dobrovolně kouká... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upoutala mě ta oranžová kuchyňská linka. Měli jsme doma ten samý typ akorát v zeleném provedení. Takové situace, do které se dostal pan inženýr, píše sám život. Dokáží se vyvinout v neuvěřitelné věci, když se do toho člověk začne pomaloučku zamotávat. Pan inženýr chtěl ukusovat z kolače a zároveň chtěl, aby ten koláč zůstal celý. Manželka pana inženýra to zvládla stylem granda, bez zbytečných scén. Ale z této krátkometrážní komedie se dalo vytěžit mnohem víc. Měla jsem pocit, že celý příběh má delší stopáž než jak je uvedeno. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama