Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí část volné trilogie o bouřlivém životě krásné Caroline završuje příběh jejího ztraceného dítěte - Syn sladké Caroline. Děj filmu nás zavádí do Španělska do doby prvního císařství. Španělský šlechtic Juan d´Aranda se rozhodne, že se připojí k povstalcům, kteří bojují proti francouzským okupantům. Ti však jsou ke šlechtici velmi nedůvěřiví a velitel nařídí D´Arandu popravit. Juanovi se podaří uprchnout, ale je zatčen francouzskými vojáky. Kdo je ve skutečnosti okouzlující statečný šlechtic, který se dozví, že je Francouz? Žijí jeho dosud rodiče? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

5150 

všechny recenze uživatele

Závěrečná část trilogie se již zcela nese na vlně romantické série 60. let o Angelice. Caroline se v příběhu již neukáže, zato sledujeme úžasné dobrodružství jejího krásného syna Juana (Jean-Claude Pascal). Jedna ženská náruč střídá druhou, polibky, objetí a to všechno... ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Další romantické dobrodružství - tak sympatické tím, jak jsme si již v této sérii navykli, že tu vlast, láska i čest znamenají všechno a vlastně nic zároveň. Člověk může převlékat kabáty, aniž by se cokoliv dělo, vlastně ještě dává zadost svému svědomí a cti. Ještě lepší to je ale s láskami, které se skutečně střídají ze dne na den - a každá je pochopitelně tou největší, za níž stojí prolít krev. Jedinou nevýhodu tohoto třetího dílu vidím v tom, že byla hrdinka nahrazena hrdinou, a tak celým filmem prostupující ironie pněkud ustoupila do pozadí - stále je jí však dost. No, a abych nezapomněl - Brigitte Bardot jako nezkušené ptáčátko Pilar d'Aranda - hned vím, za co přidat čtvrtou hvězdičku. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama