Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální díl Ztracených, vysílaný před začátkem šesté sezóny, shrnuje události pěti předchozích sezón seriálu. Průvodcem dění na ostrově i mimo něj je představitel Benjamina Linuse Michael Emerson. Ve čtyřiceti minutách si tak fanoušci mají možnost utřídit důležité informace ze všech předchozích dílů a připravit se na sledování šesté - poslední řady oblíbeného seriálu. (ČSFD)

(více)

Recenze (18)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Giacchino: 1. A Sunken Feeling [1:34] ,2. Heavy Metal Crew [1:01] ,3. Doing Jacob's Work [1:58] ,4. Smokey And The Bandits [4:55] ,5. LAX [4:08] ,6. Temple And Spring [1:53] ,7. Locke At It This Way [1:37] ,8. Richard The Floored [1:55] ,9. Coffin Calamity [3:46] ,10. Lie Thou There [2:30] ,11. Trouble Is My First Name [1:51] ,12. Death Springs Eternal [6:23] ,13. The Rockets' Red Glare [3:34] ,14. Temple And Taxi [3:37] ,15. My Orca [0:40] ,16. Helen Of Joy [2:00] ,17. Jacob's Ladders [3:26] ,18. The Substitute [4:45] ,19. Peculiar Parenting [2:54] ,20. Door Jammer [0:42] ,21. The Lighthouse [3:33] ,22. Sundown [7:37] ,23. Catch A Falling Star [1:46] ,24. Linus and Alpertinent [2:27] ,25. Karma Has No Price [4:11] ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Časová prodleva mezi pátou a šestou sérií byla velká, navíc seriál je komplikovaný i bez toho, takže pořádná rekapitulace přijde docela vhod. The Final Chapter si na rozdíl od svých předchůdců už skutečně může vybírat mezi hromadou relevantních a silných momentů a tak utváří intenzivní a překvapivě zábavnou kompilaci, jejíž zhlédnutí už není jen formální povinností skalního fanouška, ale ba naopak může způsobit i příjemné potěšení z ucelení dlouholetého příběhu v mysli. 7/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pořád ta samá písnička. Jenže tentokrát už asi naposledy (proto tedy 5). Štěstí, že jsou poslední shrnováky podbarvené záporáckým hlasem Michaela Emersona, dodává jim to na atmosféře. Stejně jsem tyhle díly spíš považoval za shrnutí pro blbce co něco nepochopili nebo pro flákače, kteří nechtěli poctivě nakoukávat první řady seriálu. Hardcoreovým fandům to pak aspoň o trošku zkrátí čekání, Jo ještě něco k začátku šestky. Takhle výborný rozjezd tu už dlouho nebyl. Odpovědi, otázky a monstrum válí jako nikdy.Teď už totiž vím co je zač... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Moment, na který se fanoušci těšili hodně a odpůrci ještě víc, je zde. Lost začal svou poslední šestou sérii. A jak už to u Ztracených bývá zvykem, mají předtím rekapitulační díl. The Final Chapter je ale ten nejlepší z mnou viděných. Proč? Protože se rekapitulují opravdu důležité momenty jak na ostrově, tak mimo něj a protože nám už tvůrci dávají nenápadně odpovědi na to, o čem se dříve spekulovalo SPOILER!!! (Kdo je ten muž, který chodí na ostrově, vypadá jako Locke a není to Locke? Z tohohle sestřihu to je více než jasné.) KONEC SPOILERU! Ani na chvíli jsem se nenudil a 40 minut uplynulo jako voda. Jsem zvědavý, jak takový televizní fenomén, jakým Lost bezpochyby je, uzavřou. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Úroveň rekapitulačních epizod se od první série hodně zvedla. Zatímco ty první recapy byly v podstatě zbytečné a o ničem, od třetí řady se stávaly stále více a více povedenějšími. No a tenhle, jenž byl vysílán před premiérou závěrečné sezóny? Tak ten byl naprosto vynikající. Tvůrci, jako už poněkolikáté, vsadili na podmanivý hlas Michaela Emersona jako vypravěče, což je sama o sobě skvělá volba. Většina podstatných věcí za těch pět sezón byla v tomto dílu zmíněna (aby připomenuli úplně všechny, na to 40 minut nestačí). Scény byly dobře vybrané, celé to bylo pěkně sestříhané a navíc tu zazněly ty nejlepší Giacchinovy kousky. Final Chapter je rekapitulační díl, na který se rád podívám znovu. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času jako všechny rekapitulační díly Lostu. Na zopáknutí děje bohatě stačí ty dvě minuty na začátku prvního dílu nové řady a ne bolestně nudné převyprávění Michaelem Emersonem zaměřené převážně na nedůležité momenty a dlouhé 45 minut. Snad se z toho nestane nějaký všeobecný trend. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Jelikož od posledního dílu páté série jsem si dal u Lostu velkou přestávku, potřeboval jsem některé drobnosti připomenout. A tady se to rozhodně podařilo, jak je již zvykem u všech rekapitulačních dílu, a bylo to opět velice dobré. Perfektně shrnuli vše od první do poslední série, a krásně připoměli všem, kteří si dali pauzu jako já. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle díl se čekalo opravdu hodně dlouho a konečně je tu. A je vynikající. I přes malé nedostatky je v něm obsaženo všechno, co bych od posledního dílu snad už kultovního seriálu čekal. Svým způsobem se tu i rekapituluje děj minulých sérií, takže se to nakonec všechno hezky shrne a všichni jsou spokojeni. Sejdou se tu všechny hlavní postavy (takže pocit nostalgie jak sviň) a konec zase není bohužel jednoznačný. Ale co se taky dá čekat od seriálu, který je založen na nejistotě snad od samého začátku a možná je to tak i pro LOST je nejlepší. Opravdu důstojné zakončení jednoho z nejlepších seriálů všech dob. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Ja už len netrpezlivo čakám, kedy sa tento seriál skončí. Sledujem ho od čias vyšky, keď som sa doň doslova zažral. Teraz mi nedá ho nedopozerať, ale zvládam ho už len silou zotrvačnosti... ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Odporúčam všetkým ktorí sa dajú nato, si pozrieť jeden z najúpešnejších seriálov sveta, aby si najskor pozreli túto nultú epizodu k poslednej šiestej sérii. Je to veľmi pekne spracované od stroskotania až po ten posledný diel piatej sérii. A takisto predstavenie všetkých hlavných postáv. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

tak tohle zas tak u Lostu není novinka...bohužel většina podobných dílů (myslím že byli ještě dva) z Lost jsem automaticky přeskakoval. Z jediného důvodu. Nuda. Je sice dobrá nějaká rekapitulace, ale tu si člověk může přečíst na internetu, nebo existují music videa na youtobe. Kdesi jsem viděl několi vtipně zhrnujících videí na sezony Lostu na internetu, sice nejsou tak dobře udělané a trvají max 5-10 minut, ale prakticky vystihují a vysvětlují děj řad rychle. 45 minut se mi zdá příliš. ()

Jamall 

všechny recenze uživatele

Asi jediný rekapitulační díl, který za něco stojí. Začátek konce seriálového fenoménu, se kterým jsem prožil poslední rok základky, celou střední a začátek vysoký :) ()

TONYNKO 

všechny recenze uživatele

Skvelý rekapitulák s výborným rozpravačom Michelom Emersonom. Pekne usporiadané a tak som si mohol všetko pekne zopakovať veci na ktoré som už zabudol a v plnej paráde si vychutnať poslednú sériu. Inak už som z nej videl prvé 2 diely a zatial som nadšený. Tento rekapitulák: 9/10 ()

Reklama

Reklama