Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladíček Colinot dostal do vínku pohlednou tvář a tak se ženám nikdy nevyhýbal. Když ale jednoho dne potkal svou Bergamotte, slovo jí hned dal. Po té, co je Bergamotta unesena lapky, Colinot se srdnatě vydává za svou milou. Jenomže svět je veliký a přináší mnohá úskalí v podobě volných sukní, nezašněrovaných blůzek a prosebných pohledů těch nejkrásnějších dívek. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sukničkář Colinot, který ke své přezdívce jak slepej k houslím přišel... vždyť své Bergamotte dal slovo, a tak nemůže... nechce... a pak potká Bardotku, která mu jediná nedá. Jinak ale těžko říct, o čem film je. Já bych to nazval historickou fraškou, s dabingem z Novy 1999. Erotiky je dost, a dlužno říct, že Bardot zdaleka nepatří k těm nejhezčí ženám. Pěkná je Muriel Catalá, ale asi nejvíc Ottavia Piccolo, Colinotova milá. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Takový historický film s lehkým nádechem komedie který se nebere nějak vážně. Chvilku trvalo, než jsem si k tomuto filmu našel cestu. Děj se neustále hýbe kupředu, což tady dost pomáhá. Docela často je nějaký náznak erotiky, pěkné slečny tu tvoří značnou část a rozhodně se nejedná o stydlivky. Konec je spíš nečekaný a hořkosladký. ()

Reklama

Reklama