Reklama

Reklama

Manina, la fille sans voile

  • USA The Girl in the Bikini (více)
Trailer

Obsahy(1)

Manina, dívka v bikinách: 25-letý student z Paříže, Gérard (Jean-Francois Calvé), se na přednášce o podmořských pokladech dozvídá o jednom, který je prý v moři pohřben již dávno. Má se jednat o antický poklad. A Gérard si vybavuje, jak se před pěti lety na daném místě potápěl a našel amforu. Domnívá se tedy, že by mohl objevit poklad celý. Vydá se tedy za dobrodružstvím, během nějž se setká s krásnou Maninou (Brigitte Bardot), dcerou strážce majáku. (Snorlax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

fragre 

všechny recenze uživatele

Film tůůůze romanticky pojatý a nepříliš dobře zahraný. Hlavní hrdina jede do středomoří pátrat po potopené antické lodi, však ke své smůle dá se dohromady se skrytým záporákem - týpkem pochybné mravní úrovně. Na místě pátrání narazí na prosté dítko moře - Maninu (BB ještě bez své kysličníkové blond hřívy), které ve volných chvílích chodí po kamenitých pobřežních stezkách a sladce pěje prosté pop songy, leč většinu času se v záběru objevuje v odvážných šik bikinách. Samozřejmě tu vyraší obapolná láska na první pohled. Záporák pokukuje po objeveném pokladu i po Manině a samozřejmě hrdinu podtrhne a ten v důsledku toho vyčerpán plováním v moři klesá na dno mořské. Leč ztepilá Manina se příkladnou šipkou vrhá z útesu, hrdinu vyloví a odvleče k pobřeží a nepochybně i k plánovanému sňatku. Záporák pak jde v nastálé bouři ke ke dnu i s lodí, takže může nastat Happy End. Za exteriér BB a za hezké podvodní záběry 2*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len taka zrucna reziserska rutina, ja som videl verziu so zlym obrazom, nebavilo ma ani to, ze 25 rocny student objavuje anticky poklad : 52 % ()

Reklama

Atron 

všechny recenze uživatele

Menší plavky už na BB nesehnali:-). Ale stejně mi tady ještě přijde míň sexy než o pár let později, je to prostě ještě mlaďounká holčina. BTW o film tady fakt nejde, kdyby nebylo BB tak je to ptákovina. ()

Reklama

Reklama