Reklama

Reklama

Náš člověk v Paříži

(TV film)
  • Česko Náš člověk v Paříži - A. J. Liehm
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2000, 28 min

Režie:

Karel Fuksa

Obsahy(1)

V dokumentu režiséra Karla Fuksy se setkáváme se známým českým publicistou A. J. Liehmem, který od roku 1968 žije v emigraci. Provede nás zajímavými místy historické i moderní Paříže, města, kde už dlouho žije. Provede nás čtvrtěmi, které mu připomínají Prahu. Ukáže divákům kavárny, restauranty a knihkupectví, které mají zajímavou historii a prohlídku ukončí tam, kde je nejzajímavější moderní architektura - ve čtvrti La Défense. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

xaver 

všechny recenze uživatele

Bylo by potřeba víc takových snímků a necelá půlhodinka na Paříž je strašně málo, zvlášť když tam člověk žije takovou dobu a mohl by o Paříži daleko dýl tak krásně vyprávět. V jakém to žijeme světě? Na primitivní a bezduché filmy peníze jsou, na krásu a umění a vyprávění o nich už ne. Jaká škoda. ()

Sfaxia 

všechny recenze uživatele

28 minut....vydržela bych se dívat hodiny. Člověk který měl co říci dostal 28 minut a mnozí co by měli držet tlamu, jsou na obrazovce hodiny a téměř denně. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Čím déle ji můžeme hledat, tím více krásy objevíme. A nacházet stále nové a nové perly i po patnácti letech, to už vyžaduje nejen mimořádné město, ale i mimořádného objevitele. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama